Ακυρώθηκε από το Netflix η σειρά δράσης από τους δημιουργούς του Cobra Kai

Άλλη μια σειρά που άντεξε μόλις μια σεζόν στον αχανή κατάλογο
02 Φεβρουαρίου 2024 16:32
Ακυρώθηκε από το Netflix η σειρά δράσης από τους δημιουργούς του Cobra Kai

Άλλη μία σειρά του Netflix που δεν άντεξε παραπάνω από μία σεζόν έρχεται να προστεθεί στον μακροσκελή κατάλογο των ακυρωθέντων σόου του. 

O λόγος για την κωμική R-rated σειρά δράσης "Obliterated", η οποία προέρχεται από τους δημιουργούς και showrunners του Cobra Kai, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Herald, η οποία έγινε γνωστό ότι κόβεται από τον αέρα και δε θα συνεχίσει για 2η σεζόν -σε περίπτωση που την είχατε παρακολουθήσει και θέλατε τη συνέχεια της. Μάλιστα ήταν μια σειρά που αρχικά είχε παραγγείλει το κανάλι TBS από το τρίο των δημιουργών του Cobra Kai, αλλά την έκοψε όταν το δίκτυο προχώρησε σε περικοπές στο τμήμα μυθοπλασίας και εν τέλει τον Μάιο του 2022 αγοράσθηκε από το Netflix. 

To Obliterated έκανε πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου παγκοσμίως και μπήκε μάλιστα στο Top 10 των σειρών εκεί όπου έμεινε για έξι ολόκληρες εβδομάδες. Όντας μια σειρά των 8 επεισοδίων με 50 λεπτά διάρκεια έκαστος, συγκέντρωσε πάνω από 29 εκατομμύρια προβολές

Στο επίκεντρο της σειράς ήταν μια ομάδα ειδικών δυνάμεων, η οποία μετά από μια επιτυχημένη αποστολή στο Las Vegas, αποφασίζει να παρτάρει ξέφρενα για να γιορτάσει την επιτυχία της, μόνο που ανακαλύπτουν ότι η απειλή δεν τελείωσε και ότι η βόμβα που αφόπλισαν ήταν αντιπερισπασμός. Το cast του Obliterated αποτελούνταν από τους Terrence Terrell, Shelley Hennig, Eugene Kim, Paola Lázaro και Nick Zano. 

Tags: