Η live-action σειρά του Final Fantasy 14 είναι “νεκρή”

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για το project
26 Ιανουαρίου 2024 00:47
Η live-action σειρά του Final Fantasy 14 είναι “νεκρή”

Θυμάστε την τηλεοπτική σειρά του Final Fantasy 14 που είχε ανακοινωθεί το 2019; Σύμφωνα με τον CEO μίας εταιρίας που βρισκόταν στο project, η σειρά θεωρείται πλέον “νεκρή”. Η σειρά βρισκόταν στα σκαριά από την Hivemind, μία εταιρία που είχε εργαστεί και στο The Witcher του Netflix, η οποία συνεργαζόταν με την Sony Pictures Television για την παραγωγή του FFXIV.

Ωστόσο, σήμερα, ο Dinesh Shamdasani, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της Hivemind αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X, ότι η σειρά είναι πλέον νεκρή. "Φτιάξαμε ένα φανταστικό pilot σε ένα σενάριο που είχαν γράψει οι Ben Lustig και Jake Thornton, με ένα σχέδιο πολλών σεζόν με τους showrunner μας αλλά απορρίφθηκε".

Το μέγεθος και η κλίμακα που χρειαζόταν για να το κάνουμε σωστά, αποδείχτηκαν πάρα πολλά για να θέλει κανείς να ρισκάρει. Η Amazon έφτασε πιο κοντά σε συμφωνία…

Οι παραπάνω δηλώσεις δημοσιεύτηκαν ύστερα από μία ερώτηση ενός fan, ο οποίος ρώτησε τον Shamdasani τι γίνεται τελικά με τη σειρά του Final Fantasy που είχε ανακοινωθεί πριν 5 χρόνια. Επίσης, ένας άλλος χρήστης του Χ, ρώτησε τον Shamdasani αν θα ήταν πιο εύκολο να δημιουργηθεί τελικά μία animated σειρά και όχι μία live-action, αλλά εκείνος είπε ότι αυτό θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο, προσθέτοντας ότι τα δικαιώματα για μια προσαρμογή του Final Fantasy 14 δυστυχώς είναι πίσω στην Ιαπωνία.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο live-action project, δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό, πέρα ότι η Hivemind θα συνεργαζόταν με την Sony Pictures Television. Δεν γνωρίζαμε ούτε πλοκή, ούτε ηθοποιούς, ούτε τον σκηνοθέτη.