Το Netflix θα φέρει δύο νέες σειρές βασισμένες σε βιβλία του συγγραφέα του “Fool Me Once”

Λογικό κι επόμενο μετά την επιτυχία που γνώρισε η σειρά μυστηρίου
23 Ιανουαρίου 2024 11:23
Το Netflix θα φέρει δύο νέες σειρές βασισμένες σε βιβλία του συγγραφέα του “Fool Me Once”

Το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα μία ολοκαίνουργια σειρά μυστηρίου, η οποία βασιζόταν σε ένα βιβλίο. Ο λόγος γίνεται για το Fool Me Once που βασιζόταν στην ιστορία που έγραψε ο Harlan Coben γνωρίζοντας μεγάλη παγκόσμια επιτυχία, αφού βρισκόταν στα charts για πολλές μέρες.

Φαίνεται ότι η streaming υπηρεσία κατάλαβε γρήγορα την επιτυχία και σκοπεύει να φέρει δύο νέες σειρές βασισμένες σε βιβλία του Coben. Τα νέα έρχονται μέσα από το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι το Netflix είναι πανέτοιμο να δημιουργήσει δύο νέες προσαρμογές από το portfolio του Coben και πιο συγκεκριμένα από τα Missing You και Run Away.

Την παραγωγή και των δύο σειρών θα την αναλάβει η Quay Street Productions και τα γυρίσματα για το Missing You θα ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη. Σε όλο αυτό το εγχείρημα θα βρίσκεται και η ITV Studios που ιδρύθηκε από τον Nicola Shindler, ο οποίος βρισκόταν και στην παραγωγή του Fool Me Once. Ο Coben θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μέσω της εταιρίας του Final Twist Productions.

Το Missing You εστιάζει στην Kat Donovan, μια ντετέκτιβ που βρίσκει τον εν διαστάσει αρραβωνιαστικό της σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Αυτό με κάποιο τρόπο την επαναφέρει στο μυστήριο της δολοφονίας του πατέρα της. Το σενάριο του project θα γράψει η Victoria Asare-Archer, η οποία έγραψε δύο επεισόδια από το Stay Close για το Netflix το 2021. Ο Sean Spencer θα βρίσκεται στη σκηνοθεσία.

Το Run Away εκδόθηκε το 2019 και το σενάριο θα γράψει ο Brocklehurst με την ιστορία να εστιάζει στον Simon, του οποίου η ειδυλλιακή ζωή παίρνει μια συγκλονιστική τροπή όταν η κόρη του, η Paige φεύγει από το σπίτι και αργότερα εντοπίζεται με παράνομες ουσίες. Ο Simon θα ξεκινήσει τις έρευνες για να καταλάβει πως η κόρη του έμπλεξε με αυτές τις ουσίες και έτσι ο δρόμος του θα τον φέρει στον εγκληματικό υπόκοσμο.