Αυτή είναι η πρώτη ματιά στην remake σειρά της ταινίας “Ο Ταλαντούχος Κύριος Ripley“ με τον Andrew Scott

Δια χειρός του οσκαρικού Steven Zaillian έρχεται στο Netflix
23 Ιανουαρίου 2024 01:08
Αυτή είναι η πρώτη ματιά στην remake σειρά της ταινίας “Ο Ταλαντούχος Κύριος Ripley“ με τον Andrew Scott

Θυμάστε την ταινία "Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ" (The Talented Mr. Ripley) του 1999 με τους Matt Damon, Jude Law και Gwyneth Paltrow; Τώρα έρχεται η τηλεοπτική διασκευή της ομώνυμης ταινίας, η οποία βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Patricia Highsmith. 

Ο λόγος για τη μίνι σειρά "Ripley" που αναμένεται στο Netflix, όπου τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται ο Andrew Scott, τον οποίο θα γνωρίζετε από τις σειρές "Sherlock" και "Fleabag" αλλά και την ταινία "All of Us Strangers". Μαζί του θα συμπρωταγωνιστεί η Dakota Fanning ως Marge Sherwood (τον ρόλο αυτόν στην ταινία είχε παίξει η Γκουίνεθ Πάλτροου) και ο Johnny Flynn ως Dickie Greenleaf (αντίστοιχα ο Jude Law στην ταινία του 1999). 

Η τηλεοπτική διασκευή της γνωστής ιστορίας έρχεται από έναν πολύ έμπειρο και βραβευμένο με Όσκαρ δημιουργό, τον Steven Zaillian, ο οποίος είναι ο σεναριογράφος του "The Irishman" και του "Gangs of New York" του Martin Scorsese αλλά και ο δημουργός της πολυβραβευμένης σειράς "The Night of" του HBO.

Στην πρώτη χορταστική ματιά που έδωσε το Netflix μέσω του teaser trailer, το Ripley φαίνεται πως θα είναι μία υπνωτική noir σειρά, η οποία θα αποτελείται από 8 επεισόδια.  

Δείτε το trailer του Ripley

H επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει: "Ο Τομ Ρίπλεϊ (Άντριου Σκοτ), ένας απατεώνας που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στις αρχές της δεκαετίας του 1960 στη Νέα Υόρκη, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να πείσει τον περιπλανώμενο γιο του να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η αποδοχή της δουλειάς από τον Τομ είναι το πρώτο βήμα σε μια περίπλοκη ζωή γεμάτη δόλο, απάτη και φόνο".

Η μίνι σειρά "Ripley" θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2024 μόνο μέσα από το Netflix.