Ευχάριστα νέα για το Emily in Paris

Ξεκινάει η παραγωγή της 4ης σεζόν
20 Ιανουαρίου 2024 13:29
Ευχάριστα νέα για το Emily in Paris

Η Lily Collins έχει να μοιραστεί ευχάριστα νέα σε όλους τους θαυμαστές της, αλλά και σε όσους περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια του Emily in Paris στο Netflix. Ο 3ος κύκλος γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην υπηρεσία και η συνέχεια ήταν αναπόφευκτη και ναι, το επιτυχημένο σόου όχι μόνο θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά θα μπει σε παραγωγή πολύ σύντομα.

Αναλυτικότερα, η Collins δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία κρατάει στα χέρια της το σενάριο για το 1ο επεισόδιο της 4ης σεζόν. Η ηθοποιός βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Παρίσι και όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή είναι έτοιμη να ξεκινήσει όπως και τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Μάλιστα, η λεζάντα που συνόδευε τις νέες φωτογραφίες της ηθοποιού στο Instagram έγραφε τα εξής: Είπε κανείς 4η σεζόν;! Επιτέλους ξαναβρέθηκα με την οικογένειά μου στο Παρίσι και νιώθω τόσο καλά. Αν και, ίσως χρειαστεί να φρεσκάρω τις δεξιότητές μου στις selfie για χάρη της Emily…

Δείτε το post παρακάτω:

Το Emily in Paris έχει ένα λαμπρό cast και απαρτίζεται από τους Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Lucien Laviscount, Jean-Christophe Bouvet και άλλους. Δημιουργός του σόου είναι ο Darren Star.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την 4η σεζόν του Emily in Paris. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.