Το Max έκοψε μία ακόμη γνωστή σειρά του

Δε θα υπάρξει η 3η σεζόν του The Flight Attendant
20 Ιανουαρίου 2024 12:44
Το Max έκοψε μία ακόμη γνωστή σειρά του

Τον Ιούνιο του 2022, η Kaley Cuoco, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά, The Big Bang Theory, είχε δηλώσει και επίσημα να μην περιμένετε την 3η σεζόν του The Flight Attendant. Το The Flight Attendant ήταν μια νέα σειρά στην οποία και πρωταγωνιστούσε και παρόλο που είχε γνωρίσει αρκετά μεγάλη επιτυχία στην αρχή, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η ηθοποιός είχε πει στις δηλώσεις της ότι δεν είναι σίγουρη αν θα επιστρέψει η σειρά μετά από τις 2 πρώτες σεζόν και μόλις τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες, που σίγουρα δε θα ευχαριστήσουν όσους την παρακολουθούσαν από την αρχή. Πιο συγκεκριμένα, το The Hollywood Reporter αναφέρει ότι το Max έκοψε τη σειρά για πάντα.

Η 2η σεζόν έπαιξε το 2022 στην streaming υπηρεσία της Warner Bros. Discovery και παρόλο που όλοι οι παραγωγοί ήθελαν να φέρουν και τη συνέχεια, τελικά αποφάσισαν να την ακυρώσουν εντελώς.

Η σειρά ερχόταν από τον Steve Yockey και μεταξύ άλλων έπαιζαν και οι Zosia Mamet, T.R. Knight, Rosie Perez και άλλοι. Η 2η σεζόν του "The Flight Attendant", η οποία ολοκληρώθηκε στις 26 Μαΐου του 2022, τελείωσε με μια σχετικά χαρούμενη νότα, με την Cassie να γιορτάζει τον γάμο των φίλων της και την απόφασή τους να ανοίξουν δική τους επιχείρηση.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Η Cassie Bowden ζει πλέον την καλύτερη και νηφάλια ζωή της στο Λος Άντζελες και ενίοτε γίνεται και πράκτορας της CIA στον ελεύθερό της χρόνο. H φίλη της πιστεύει ότι ζει μια ζωή σαν κατασκοπικό βιβλίο. Τώρα όμως αντί να τη στοιχειώνει ένας νεκρός τη στοιχειώνουν οι πολλαπλές προσωπικότητές της. Αλλά μία διεθνής αποστολή της την οδηγεί στο να γίνει μάρτυρας μιας δολοφονίας και έτσι μπλέκεται σε ένα νέο μυστήριο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.