Οι δημιουργοί του Game of Thrones αποκάλυψαν ένα πράγμα που θα άλλαζαν στη σειρά

Ίσως δεν πάει καν το μυαλό σας
18 Ιανουαρίου 2024 19:18
Οι δημιουργοί του Game of Thrones αποκάλυψαν ένα πράγμα που θα άλλαζαν στη σειρά

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς του HBO, Game of Thrones, αποκάλυψαν το μοναδικό πράγμα που θα άλλαζαν στη σειρά. Και όχι, δεν πρόκειται για το φινάλε, το οποίο δεν άρεσε στους περισσότερους fans, αλλά την ιστορία ενός χαρακτήρα που οι περισσότεροι μπορεί να μη θυμούνται καν.

Πιο συγκεκριμένα, ο David Benioff και ο Dan Weiss έδωσαν μία νέα συνέντευξη στο The Hollywood Reporter και μεταξύ άλλων μίλησαν και για το Game of Thrones, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία. Οι δύο τους είπαν ωστόσο, ότι μετάνιωσαν που δεν έφεραν πίσω στην σειρά τον Mord, έναν χαρακτήρα από την 1η σεζόν.

Ο Mord εμφανίστηκε για πρώτη φορά όταν ο Tyrion Lannister βρισκόταν στο The Eyrie, όπου είχε δωροδοκήσει έναν δεσμοφύλακα για να τον αφήσει να μιλήσει στην Lysa Arryn. Αυτός ο δεσμοφύλακας ήταν ο Mord. Έτσι, λοιπόν, οι showrunners της σειράς αποκάλυψαν ότι θα έπρεπε αυτός ο χαρακτήρας να εμφανιστεί και πάλι.

Ένα πράγμα που ξέρω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει, είναι με τον “Mord the Jailer”. Ήταν λάθος μας που δεν επαναφέραμε τον χαρακτήρα στη σειρά. Πάντα λέγαμε να το κάνουμε και δεν το κάναμε ποτέ.

Μάλιστα, οι δύο τους είχαν ήδη σκεφτεί μια σκηνή, στην οποία θα μπορούσε να επιστρέψει ο χαρακτήρας και αυτή θα ήταν μέσα σε μία ταβέρνα στο Westeros.

Εσείς θυμάστε αυτόν τον χαρακτήρα; Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Game of Thrones ολοκληρώθηκε το 2019 στο HBO μετά από 8 σεζόν, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους περισσότερους fans για το φινάλε του. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2011 και όλα τα χρόνια που βρισκόταν στον «αέρα» κατάφερε να κερδίσει 59 Primetime Emmys και εκατοντάδες άλλα βραβεία.

Το HBO συνεχίζει με αυτό το σύμπαν και πρόσφατα κυκλοφόρησε την 1η σεζόν του House of the Dragon, το οποίο λειτουργεί ως prequel στο Game of Thrones, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και άλλα projects βασισμένα στον κόσμο που δημιούργησε ο George R.R. Martin.