Τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε δύο μήνες δωρεάν στο Apple TV+

Ένα δωράκι από την Apple για να υποδεχτεί κόσμο το 2024 στην streaming υπηρεσία της
17 Ιανουαρίου 2024 12:22
Τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε δύο μήνες δωρεάν στο Apple TV+

Συχνά-πυκνά η Apple χαρίζει δωρεάν συνδρομές μερικών μηνών για το Apple TV+ ειδικά όταν θέλει να προωθήσει μια συγκεκριμένη μεγάλη κυκλοφορία της, είτε πρόκεται για σειρά είτε για ταινία. Ένα από τα πιο πρόσφατα δωράκια όμως που κάνει εκπνέει αύριο Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, καθώς χαρίζει δύο δωρεάν μήνες στο Apple TV+.

Για αυτόν τον λόγο τρέξτε να προλάβετε τους δύο δωρεάν μήνες συνδρομής στο Apple TV Plus που δίνει η Apple για την προώθηση της ταινίας 'The Family Plan" με τον Mark Wahlberg, μιας και δεν αναφέρεται ποια ώρα ακριβώς λήγει η προσφορά. Πρέπει να σημειωθεί ότι η προσφορά ισχύει για νέους αλλά και επιλεγμένους πρώην συνδρομητές, που είτε αγόρασαν συνδρομή είτε είχαν επωφεληθεί ξανά από μια παρόμοια προσφορά. 

Να σημειωθεί ότι αν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή πέραν του δωρεάν διμήνου, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις των συνδρομών του Apple ID σας και να απενεργοποιήσετε από τώρα την αυτόματη ανανέωση. Με αυτόν τον τρόπο δε θα χρεωθείτε σε περίπτωση που ξεχαστείτε και δε θα χάσετε τη δωρεάν συνδρομή πριν το πέρας των 2 μηνών που δικαιούστε

Έτσι, όχι μόνο θα δείτε τη νέα οικογενειακή κωμωδία δράσης με τον Wahlberg, αλλά θα απολαύσετε και όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο του Apple TV+, με βραβευμένες και αξιόλογες σειρές όπως το The Morning Show, το For All Mankind, το "Foundation", το 'Severance", το "Monarch: Legacy of Monsters", καθώς και οσκαρικές ταινίες όπως το πρόσφατο 'Killers of the Flower Moon" του Martin Scorsese με τους Leonardo DiCaprio και Robert De Niro, αλλά και το "CODA" που είχε αποσπάσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας" του 2022. 

Αποκτήστε δύο δωρεάν μήνες Apple TV+ πατώντας εδώ

Λίγα λόγια για την ταινία

Στο The Family Plan, η ιστορία ακολουθεί τον Dan Morgan, ο οποίος ζει στην αφρόκρεμα των προαστίων και τον υποδύεται ο Mark Wahlberg. Ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, ο Dan είναι επίσης επιτυχημένος πωλητής αυτοκινήτων. Ωστόσο, αυτή η φαινομενικά συνηθισμένη ζωή του  κρύβει ένα πιο σκοτεινό παρελθόν. Πριν από δεκαετίες, ο Dan ήταν ένας επίλεκτος δολοφόνος της κυβέρνησης, υπεύθυνος για την εξουδετέρωση ορισμένων εκ των πιο επικίνδυνων απειλών στον κόσμο.

Το παρελθόν του επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, καθώς τον εντοπίζουν οι παλιοί εχθροί του. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να προστατεύσει την οικογένειά του, ο Dan τους οδηγεί σε ένα απρογραμμάτιστο οδικό ταξίδι στο Λας Βέγκας.

Μαζί με τον Wahlberg παίζει η Michelle Monaghan, καθώς και οι Zoe Colletti, Ciaran Hinds, Van Crosby, Saïd Taghmaoui και Maggie Q.