Young Sheldon: Μάλλον έρχεται κι άλλη σειρά βασισμένη στο σύμπαν του The Big Bang Theory

Που θα είναι prequel του…prequel
14 Ιανουαρίου 2024 20:08
Young Sheldon: Μάλλον έρχεται κι άλλη σειρά βασισμένη στο σύμπαν του The Big Bang Theory

Το The Big Bang Theory είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα sitcoms των τελευταίων ετών, το οποίο παρόλο που ολοκληρώθηκε πριν από αρκετά χρόνια, ζει με κάποιον τρόπο μέσα από το Young Sheldon. Το Young Sheldon είναι η prequel σειρά πάνω σε αυτό το σύμπαν, το οποίο επίσης πρόκειται να ολοκληρωθεί με την 7η σεζόν του.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε τώρα, αυτό το “universe” δεν θα ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς σύμφωνα με το Variety που έχει το ρεπορτάζ, το CBS είναι έτοιμο να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με την Warner Bros. TV για μία ακόμα σειρά.

Ακούγεται ότι αυτή η σειρά θα είναι prequel του Young Sheldon και θα επικεντρώνεται στους Georgie και Mandy. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το project θα είναι ελαφρώς διαφορετικό όσον αφορά το οπτικό κομμάτι και θα φέρνει περισσότερο στο The Big Bang Theory ως “multi-camera sitcom”.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτή τη σειρά -αν πάρει τελικά το πράσινο φως- είναι ότι τόσο ο Montana Jordan (Georgie), όσο και η Emily Osment (Mandy) από το Young Sheldon, βρίσκονται σε συζητήσεις για να επιστρέψουν στους ρόλους αυτούς. Οι παραγωγοί Sheldon Chuck Lorre, Steve Holland και Steven Molaro θα βρίσκονται επίσης στο project και αναμένεται να γράψουν το πρώτο επεισόδιο.

Αν όλα πάνε καλά με αυτή τη σειρά, αυτή θα επικεντρώνεται στους Georgie και Mandy ως νέους γονείς. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι μελλοντικά θα παίξει στην streaming υπηρεσία, Max, ένα ακόμη spin-off του Big Bang Theory, αλλά αυτό δε θα έχει καμία σχέση με το σόου των Georgie και Mandy.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Η τελευταία σεζόν του Young Sheldon θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου.