Netflix: Οι σειρές που παίζουν περισσότερο στην Ελλάδα

Έτσι διαμορφώνεται πλέον το top 10
14 Ιανουαρίου 2024 09:30
Netflix: Οι σειρές που παίζουν περισσότερο στην Ελλάδα

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από τις αρχές του 2024 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα charts στην Ελλάδα. Ποιες είναι, όμως, οι κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της υπηρεσίας αυτή την στιγμή;

Πιο συγκεκριμένα, η μίνι σειρά 8 επεισοδίων με το όνομα Fool Me Once παραμένει στην κορυφή της υπηρεσίας στην χώρα μας και φαίνεται ότι προς το παρόν θα πέσει δύσκολα. Το Berlin, το οποίο λειτουργεί ως prequel στο La Casa de Papel έχει αυτή τη στιγμή στην 2η θέση στα charts, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε το Detective Forst. Την πεντάδα για αυτή την εβδομάδα κλείνουν τα The Brothers Sun και Boy Shallows Universe.

Οι Έλληνες έχουν βάλει στην 6η θέση το Sonic Prime, την παιδική τηλεοπτική σειρά του λατρεμένου χαρακτήρα, ενώ 7ο στην κατάταξη βρίσκουμε το Jeffrey Epstein: Filthy Rich. Τις τρεις τελευταίες θέσεις των charts για την χώρα μας έχουμε το You Are What You Eat, το The Good Doctor και το My Demon.

Οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα:

  1. Fool Me Once
  2. Berlin
  3. Detective Forst
  4. The Brothers Sun
  5. Boy Shallows Universe
  6. Sonic Prime
  7. Jeffrey Epstein: Filthy Rich
  8. You Are What You Eat
  9. The Good Doctor
  10. My Demon

Λίγα λόγια για την νούμερο 1 σειρά της υπηρεσίας:

Tο Fool Me Once (Το Δις Εξαμαρτείν) είναι βασισμένο στο βιβλίο του σεναριογράφου Harlan Coben. Ο Coben έγινε ευρέως γνωστός από τα βιβλία Shelter, The Stranger, Stay Close, Tell No One και I Will Find You. Η νέα σειρά της υπηρεσίας αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα δείτε τους Michelle Keegan, Richard Armitage, Adeel Akhtar, Dino Fetscher, Marcus Garvey, Natalie Anderson, Jade Anouka, Frederick Szkoda, Natalia Kostrzewa, Emmett J Scanlan, Samuel Glyde-Rees και άλλους.

Η πλοκή αναφέρει τα εξής: Όταν η πρώην στρατιωτίνα Μάια βλέπει τον δολοφονημένο σύζυγό της από ένα μυστικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, ανακαλύπτει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν.

Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι David Moore και Nimer Rashed, ενώ το σενάριο έχει διασκευάσει ο Tom Farrelly, ο οποίος έχει δουλέψει και στο Doctor Who: The Animated Series.

Τα οκτώ επεισόδια του Fool Me Once (Το Δις Εξαμαρτείν) θα τα βρείτε αποκλειστικά στο Netflix.