Δείτε τι ανήρτησε το Netflix για τον ερχομό των σειρών “Σέρρες“ και “Σώσε Με“

Ώρα να υποδεχτούμε τις δύο νεότερες ελληνικές σειρές στον κατάλογό του, μετά τον “Maestro“
08 Ιανουαρίου 2024 23:47
Δείτε τι ανήρτησε το Netflix για τον ερχομό των σειρών “Σέρρες“ και “Σώσε Με“

Και ο επίσημος ελληνικός λογαριασμός του Netflix ανακοίνωσε τον ερχομό των σειρών "Σέρρες" και "Σώσε Με" στον κατάλογό του, με κάθε επισημότητα, καθώς πραγματοποίησε και τις σχετικές αναρτήσεις στα ζωηρά του social media σε Instagram, Facebook και Twitter. 

Να θυμίσουμε ότι οι δύο παραγωγές του ANT1 ήταν από τις πρώτες σειρές της συνδρομητικής του πλατφόρμας ANT1+ και αποτελούν τις νεότερες ελληνικές σειρές του καταλόγου μετά το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε παραγωγή Mega Channel. 

"Τα εισιτήρια κλείστηκαν. Οι Σέρρες έρχονται στο Netflix. Ή το Netflix έρχεται στις Σέρρες;" γράφει η υπηρεσία στην ανάρτησή της θυέλοντας να παίξει με το γεγονός ότι η ονομασία της πόλης γράφεται και ανάποδα. Ο δημιουργός της, Γιώργος Καπουτζίδης, σχολίασε μάλιστα απο κάτω λέγοντας "Μπείτε στο αμάξι, θα οδηγήσω εγώ. 5μιση ώρες διαδρομή είναι! Κυριολεκτικά". 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix Greece (@netflixgr)

Το ίδιο έκανε και για το "Σώσε Με" καθώς και οι δύο σειρές θα γίνουν διαθέσιμες στο Netflix από τις 15 Ιανουαρίου 2024, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Για την ιστορία, το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Μαρτίου 2023 και έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που προβλήθηκε στην πλατφόρμα. Μέσα από τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης και προβολών που δημοσίευσε το Netflix για όλες του τις παραγωγές, το "Maestro" βρέθηκε στην 403η θέση ανάμεσα σε πάνω από 18.200 τίτλους, σημειώνοντας 41.100.000 ώρες παρακολούθησης

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix Greece (@netflixgr)

Λίγα λόγια για τις νέες ελληνικές σειρές του Netflix

Στις «Σέρρες», «ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά", σύμφωνα με τόσα αναφέρει η επίσημη σύνοψη του ΑΝΤ1+.

Στο «Σώσε με», μια μοναχική καλλιτέχνις ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή, για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της, η Άλκηστη, εξαφανίζεται. 

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Το πτώμα της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. 

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σενάριο: Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Πρωταγωνιστούν: Δανάη Σκιάδη, Έλενα Μαυρίδου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.