Η Disney έκοψε μια καινούργια σειρά του Disney+

Δε θα υπάρξει 2η σεζόν για το American Born Chinese
05 Ιανουαρίου 2024 23:58
Η Disney έκοψε μια καινούργια σειρά του Disney+

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι η Disney έκοψε μία ολοκαίνουργια πρωτότυπη σειρά που έκανε πρεμιέρα πέρυσι στο Disney Plus.

Ο λόγος γίνεται για το American Born Chinese, στο οποίο έπαιζε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Michelle Yeoh, μαζί με τον Ke Huy Quan. Σύμφωνα με πηγές, παρόλο άρεσε η σειρά στην Disney, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αρκετά για να δικαιολογήσουν την 2η σεζόν. Μάλιστα, τα αμερικάνικα μέσα αναφέρουν ότι ίσως δούμε το σόου σε κάποια άλλη υπηρεσία στο μέλλον.

Το American Born Chinese βασιζόταν σε μία νουβέλα και επικεντρωνόταν στην κινεζική μυθολογία. Βασισμένο στο ομώνυμο graphic novel του Gene Luen Yang, το American Born Chinese εξιστορεί τις δοκιμασίες ενός Αμερικανού έφηβου, του οποίου η ζωή αλλάζει μια για πάντα όταν γίνεται φίλος με τον γιο ενός Θεού. Αυτή είναι η ιστορίας ενός νεαρού άντρα που παλεύει για τη δική του ταυτότητα. Μια ιστορία που αφηγείται μέσα από την οικογένεια, την κωμωδία και το δράση μέσω του Kung-Fu.

Στη σειρά έπαιζαν επίσης και οι Ben Wang, Yeo Yann Yann, Chin Han, Daniel Wu, Jimmy Liu, Stephanie Hsu, Ronny Chieng, Jimmy O. Yang, James Hong, Leonard Wu, Poppy Liu, Lisa Lu, Rosalie Chaing και Sydney Taylor.

Showrunner ήταν ο Kelvin Yu, ενώ ο Daniel Cretton του Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings βρισκόταν στην παραγωγή και στη σκηνοθεσία μαζί με τους Melvin Mar, Jake Kasdan, Erin O’Malley, Asher Goldstein και Gene Luen Yang.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το American Born Chinese έκανε πρεμιέρα στο Disney Plus τον περασμένο Μάιο.

Tags: