Avatar: The Last Airbender – Οι ήρωες είναι έτοιμοι για μάχη στο νέο στιγμιότυπο που ανέβασε το Netflix

Πρεμιέρα τον Φεβρουάριο
01 Ιανουαρίου 2024 11:54
Avatar: The Last Airbender – Οι ήρωες είναι έτοιμοι για μάχη στο νέο στιγμιότυπο που ανέβασε το Netflix

Το Netflix ετοιμάζεται να φέρει την επόμενη μεγάλη lice-action παραγωγή του που επικεντρώνεται σε μία θρυλική animated σειρά. Μετά το One Piece που τα πήγε εξαιρετικά καλά, η υπηρεσία ετοιμάζεται μέσα στον Φεβρουάριο να ζωντανέψει στην πλατφόρμα της και το Avatar: The Last Airbender.

Το θρυλικό σόου του Nickelodeon έρχεται μέσα στο 2024 σε live-action μορφή και μόλις κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια εικόνα από τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές. Πιο συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του Avatar: The Last Airbender ανέβασε μια νέα φωτογραφία από την σειρά του Netflix με τους ήρωες έτοιμους για μάχη.

Στη σειρά του Netflix πρωταγωνιστούν οι Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka και Dallas Liu ως Zuko και μπορείτε να δείτε το νέο στιγμιότυπο παρακάτω.

Η live-action Avatar: The Last Airbender σειρά θα αφηγηθεί εκ νέου την ιστορία του Aang, του Avatar και τελευταίου επιζώντα των Νομάδων του Αέρα, ο οποίος πρέπει να μάθει να ελέγχει και τα άλλα τρία στοιχεία του νερού, της γης και της φωτιάς για να σταματήσει τον πόλεμο που διεξάγει το Έθνος της Φωτιάς. Στο πλευρό του σε αυτό το ταξίδι θα είναι η Katara και ο Sokka, δύο αδέλφια από τη Νότια Φυλή του Νερού.

Το σόου είναι υπό την επιμέλεια του Albert Kim, ο οποίος είναι επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dan Lin, Lindsey Liberatore και Michael Goi. Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων, Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, δεν συμμετέχουν στο project.

Το Avatar: The Last Airbender θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου στο Netflix.