Αλλάξτε την εικόνα προφίλ σας στο Netflix με τα λατρεμένα Pokémon! (ΦΩΤΟ)

Από το Pokémon Concierge
29 Δεκεμβρίου 2023 19:44
Αλλάξτε την εικόνα προφίλ σας στο Netflix με τα λατρεμένα Pokémon! (ΦΩΤΟ)

Το Netflix έφερε πριν από μερικές ώρες μία ολοκαίνουργια σειρά με τα Pokémon στην πλατφόρμα του. Πρόκειται για μία διαφορετική σειρά από αυτές που μας έχει συνηθίσει το franchise και έρχεται με την ονομασία Pokémon Concierge.

Η streaming υπηρεσία προσθέτει διάφορα avatars-εικόνες προφίλ όταν κυκλοφορεί κάποια πρωτότυπη σειρά της και πλέον έφτασε η στιγμή και για τα Pokémon. Ναι, από σήμερα θα μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα προφίλ σας στο Netflix και να βάλετε κάποιο από τα πλάσματα που βλέπετε στη σειρά.

Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε τον Pikachu, την Eevee, τον Psyduck, καθώς και άλλα Pokémon, αλλά και τους κεντρικούς χαρακτήρες του Concierge. Πρόκειται για περισσότερα από 20 διαφορετικά avatars για όλα τα γούστα και μπορείτε να τα δείτε όλα στην φωτογραφία που ακολουθεί:

Το σόου βασίζεται σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα, με τα Pokémon να επισκέπτονται ένα ήσυχο θέρετρο για να χαλαρώσουν. Εκεί φροντίζονται από μια ομάδα Pokémon concierges. Η σειρά επικεντρώνεται στην χαρακτήρα Haru, μια νεοεισερχόμενη στην ομάδα η οποία θα πρέπει να μάθει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς της εξυπηρέτησης των Pokémon επισκεπτών. Φυσικά, η σειρά δεν παρουσιάζει μόνο το ταξίδι της Haru, αλλά και τις αλληλεπιδράσεις και τις συζητήσεις των Pokémon στο θέρετρο, χωρίς να λείπει το χιούμορ.

Αυτή η δημιουργική προσέγγιση είναι κάτι που σπάνια βλέπουμε στο σύμπαν των Pokémon, προσφέροντας στους fans μια νέα οπτική για τα αγαπημένα τους πλάσματα.

Η πλοκή αναφέρει:

Καλωσορίσατε στο Θέρετρο Πόκεμον, ένα καταφύγιο όπου τα Πόκεμον χαλαρώνουν και διασκεδάζουν. Με ποιον επισκέπτη θα γίνει πρώτα φίλη και θα βοηθήσει η νέα Κονσιέρζ Χάρου;

Το Pokémon Concierge παίζει μόνο στο Netflix.