Η νέα σειρά των Pokémon παίζει από σήμερα στο Netflix!

Διαθέσιμα και τα τέσσερα επεισόδια
28 Δεκεμβρίου 2023 12:09
Η νέα σειρά των Pokémon παίζει από σήμερα στο Netflix!

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τη νέα σειρά των Pokémon που έρχεται δια χειρός Netflix. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη stop-motion σειρά που θέλει να δώσει μια νέα πνοή στο franchise για τους fans (και όχι μόνο) που ψάχνουν να δουν και κάτι διαφορετικό. Η σειρά αυτή ονομάζεται Pokémon Concierge.

Το Pokémon Concierge δεν έχει πολλά επεισόδια, αφού είναι μόλις τέσσερα στον αριθμό και με διάρκεια περίπου τα 20 λεπτά. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για 2η σεζόν, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Netflix θα περιμένει να δει πως θα πάει τώρα η σειρά και στη συνέχεια θα πράξει αναλόγως.

Το σόου βασίζεται σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα, με τα Pokémon να επισκέπτονται ένα ήσυχο θέρετρο για να χαλαρώσουν. Εκεί φροντίζονται από μια ομάδα Pokémon concierges. Η σειρά επικεντρώνεται στην χαρακτήρα Haru, μια νεοεισερχόμενη στην ομάδα η οποία θα πρέπει να μάθει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς της εξυπηρέτησης των Pokémon επισκεπτών. Φυσικά, η σειρά δεν παρουσιάζει μόνο το ταξίδι της Haru, αλλά και τις αλληλεπιδράσεις και τις συζητήσεις των Pokémon στο θέρετρο, χωρίς να λείπει το χιούμορ.

Γνωρίστε τη νέα σειρά των Pokémon που θα δείτε σε λίγες μέρες στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Αυτή η δημιουργική προσέγγιση είναι κάτι που σπάνια βλέπουμε στο σύμπαν των Pokémon, προσφέροντας στους fans μια νέα οπτική για τα αγαπημένα τους πλάσματα.

Η πλοκή αναφέρει:

Καλωσορίσατε στο Θέρετρο Πόκεμον, ένα καταφύγιο όπου τα Πόκεμον χαλαρώνουν και διασκεδάζουν. Με ποιον επισκέπτη θα γίνει πρώτα φίλη και θα βοηθήσει η νέα Κονσιέρζ Χάρου;

Το Pokémon Concierge παίζει από σήμερα στο Netflix.