Η 3η σεζόν του The Bear θα επιστρέψει τη σειρά στις ρίζες της

Αυτά δήλωσε ο Jeremy Allen White
27 Δεκεμβρίου 2023 10:14
Η 3η σεζόν του The Bear θα επιστρέψει τη σειρά στις ρίζες της

Ο Jeremy Allen White έδωσε μια νέα συνέντευξη και αποκάλυψε τι να περιμένουν οι fans του The Bear από τον επερχόμενο 3ο κύκλο. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο Variety και είπε μεταξύ άλλων ότι η παραγωγή ετοιμάζεται πυρετωδώς και από τον Ιανουάριο θα μπει στα βαθιά.

Με ένα νέο μενού και πολλούς σεφ θα έρθει η 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς με τον White να λέει: “Θα σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι οι σεναριογράφοι έχουν γράψει κάποια scripts. Δεν έχω διαβάσει όμως κανένα”.

Ξέρω ότι τον Ιανουάριο θα περάσω αρκετό χρόνο για να βρεθώ με κάποιους σεφ. Θα υπάρχει ένα νέο μενού, που θα είναι για το εστιατόριο στην 3η σεζόν. Θα αρχίσω να φτιάχνω ένα νέο μενού με διαφορετικούς σεφ και απλώς θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ κατάλληλα για να κάνω περισσότερα από αυτά μπροστά στην κάμερα.

Αυτό που αποκάλυψε ο ηθοποιός είναι ότι οι θεατές θα δουν τους Carmy και Sydney, αλλά και ολόκληρη την ομάδα τους να περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά από την κουζίνα τους στην 3η σεζόν, σε μία ανακαινισμένη κουζίνα στο εστιατόριο. Σαν να επιστρέφει δηλαδή η σειρά στις ρίζες της.

Είχαμε κάνει αρκετή προετοιμασία πριν ξεκινήσουμε την 1η σεζόν. Πήγα σε σχολή μαγειρικής και πέρασα πολύ χρόνο σε εστιατόρια. Και μετά, η 2η σεζόν έδειχνε περισσότερο να ετοιμάζω το εστιατόριο, οπότε δεν υπήρχε πολύ μαγείρεμα. Αλλά τώρα, στην 3η σεζόν, νομίζω ότι θα επιστρέψουμε σε αυτή τη λειτουργική ατμόσφαιρα της κουζίνας που είχαμε στην 1η.  

Τη δημιουργία και το σενάριο του The Bear υπογράφει ο Christοpher Storer. Επίσης στο cast συμμετέχουν οι: Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Ebon Moss-Bacharach και Liza Colón-Zayas.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την 3η σεζόν του The Bear, παρά μόνο ότι το FX έδωσε επιτέλους το πράσινο φως για τη συνέχεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τη δείτε μέσα στο 2024 αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus στην Ελλάδα. Η πρωτότυπη σειρά του FX, The Bear, δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός. H 2η σεζόν έκανε μια ολική επαναφορά στον Carmy του Jeremy Allen White, ο οποίος ετοιμαζόταν να ανεβάσει το επίπεδο στο σαντουϊτσάδικo της οικογένειάς του.

Tags: