Πότε έρχεται η 2η σεζόν του Yellowjackets στο Netflix;

Υπομονή λίγες μέρες
22 Δεκεμβρίου 2023 15:32
Πότε έρχεται η 2η σεζόν του Yellowjackets στο Netflix;

Πριν από μερικές ημέρες έκανε πρεμιέρα στο Netflix μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίων των τελευταίων ετών. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Yellowjackets του Showtime, το οποίο κατάφερε να μπει στο Top 10 της υπηρεσίας πολύ γρήγορα. Η 1η σεζόν παίζει ήδη και πλέον γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα εμφανιστεί και ο 2ος κύκλος.

Η σειρά θεωρείται από τους περισσότερους που την είδαν ένα διαμάντι και μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή, το Yellowjackets έχει 97% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, ενώ να σημειωθεί ότι έχουν κυκλοφορήσει μόλις 2 σεζόν. Πότε, όμως, θα παίξει ο 2ος κύκλος στο Netflix;

Η 2η σεζόν του Yellowjackets έκανε πρεμιέρα φέτος στο Showtime και πιο συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου και αποτελείται συνολικά από εννέα επεισόδια. Έτσι, το Netflix Ελλάδας ανακοίνωσε ότι ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς μυστηρίου θα εμφανιστεί στην πλατφόρμα στις 25 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ημέρα των Χριστουγέννων.

Το Yellowjackets ξεκινά το 1996, καθώς μια γυναικεία ομάδα λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα εθνικό τουρνουά. Ενώ πετούν πάνω από τον Καναδά, το αεροπλάνο τους συντρίβεται πέρα στην άγρια φύση και τα υπόλοιπα επιζήσαντα μέλη της ομάδας παλεύουν για την επιβίωσή τους επί δεκαεννέα μήνες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci και Juliette Lewis. Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy), Lauren Ambrose και Simone Kessell στο ρόλο της νεαρής Van και της ενήλικης Lottie Matthews αντίστοιχα.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

Όταν το αεροπλάνο τους πέφτει στην ερημιά, μια ομάδα εφήβων κοριτσιών κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Χρόνια μετά, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις σκληρές αποφάσεις τους.

Το σόου μετράει 7 υποψηφιότητες για Emmy όπου ανάμεσά τους προτάθηκαν οι Melanie Lynskey για Α' Γυναικείου Ρόλου και η Christina Ricci για B' Γυναικείου ρόλου. Ο πρώτος κύκλος είχε πάνω από 5 εκατομμύρια εβδομαδιαίους τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες που έπαιζε. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί και για 3η σεζόν, αλλά η παραγωγή της είχε σταματήσει λόγω των απεργιών.

Το Yellowjackets παίζει ήδη στο Netflix.