Το Max έκοψε μια γνωστή σειρά του, αλλά θα παίζει πλέον στο Netflix

Ο λόγος γίνεται για το Warrior
18 Δεκεμβρίου 2023 20:31
Το Max έκοψε μια γνωστή σειρά του, αλλά θα παίζει πλέον στο Netflix

Μόλις έγινε γνωστό ότι η γνωστή streaming πλατφόρμα ονόματι “Max” (πρώην HBO Max) έκοψε μία πολύ γνωστή σειρά του. Ο λόγος γίνεται για το Warrior, το οποίο δε θα αποκτήσει την 4η σεζόν του που τόσο πολύ περίμεναν οι fans του, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει…κάπου αλλού.

Πιο συγκεκριμένα, το Deadline αναφέρει ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για να παίζει στην πλατφόρμα του τις τρεις πρώτες σεζόν του Warrior και σκέφτεται να συνεχίσει το σόου με τον 4ο κύκλο. Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο ότι το σόου αυτό θα συνεχιστεί, αλλά ο streaming γίγαντας το σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνεχίσει την ιστορία του Ah Sahm.

Η πρώτη σεζόν του Warrior κυκλοφόρησε στο Cinemax το 2019, συστήνοντας στο κοινό τον Ah Sahm και πως εκείνος δεν μπορούσε να φέρει την ειρήνη στην Chinatown. Μετά τον δεύτερο κύκλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πάρθηκε η απόφαση το Warrior να μετακομίσει στο Max για την συνέχειά του, αλλά φαίνεται ότι το σόου δεν είχε τα ανάλογα νούμερα.

Στο Warrior εμφανίστηκαν οι Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan, Kieran Bew, Dean Jagger, Tom Weston-Jones, Hoon Lee, Langley Kirkwood, Joe Taslim, Robert Hobbs, Perry Yung, Nicholas Pauling, Joanna Vanderham και άλλοι.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, όπως παραδείγματος χάρη πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι τρεις πρώτες σεζόν να παίζουν στο Netflix. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.