Γνωρίστε τη νέα σειρά των Pokémon που θα δείτε σε λίγες μέρες στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Έρχεται τέλος του μήνα το Pokémon Concierge
16 Δεκεμβρίου 2023 15:04
Γνωρίστε τη νέα σειρά των Pokémon που θα δείτε σε λίγες μέρες στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από την επόμενη και ολοκαίνουργια σειρά των Pokémon, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix σε λίγες μέρες. Η ονομασία αυτού του stop-motion σόου είναι Pokémon Concierge και θέλει να σας διηγηθεί μια πιο ανάλαφρη και διαφορετική ιστορία χωρίς μάχες και εξελίξεις.

Το σόου βασίζεται σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα, με τα Pokémon να επισκέπτονται ένα ήσυχο θέρετρο για να χαλαρώσουν. Εκεί φροντίζονται από μια ομάδα Pokémon concierges. Η σειρά επικεντρώνεται στην χαρακτήρα Haru, μια νεοεισερχόμενη στην ομάδα η οποία θα πρέπει να μάθει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς της εξυπηρέτησης των Pokémon επισκεπτών. Φυσικά, η σειρά δεν παρουσιάζει μόνο το ταξίδι της Haru, αλλά και τις αλληλεπιδράσεις και τις συζητήσεις των Pokémon στο θέρετρο, χωρίς να λείπει το χιούμορ.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Το Pokémon Concierge υπόσχεται πανέμορφα stop-motion κινούμενα σχέδια στα τέσσερα επεισόδιά του, το καθένα από τα οποία θα έχει διάρκεια από 14 έως 20 λεπτά. Αυτή η δημιουργική προσέγγιση είναι κάτι που σπάνια βλέπουμε στο σύμπαν των Pokémon, προσφέροντας στους fans μια νέα οπτική για τα αγαπημένα τους πλάσματα.

Η πλοκή αναφέρει:

Καλωσορίσατε στο Θέρετρο Πόκεμον, ένα καταφύγιο όπου τα Πόκεμον χαλαρώνουν και διασκεδάζουν. Με ποιον επισκέπτη θα γίνει πρώτα φίλη και θα βοηθήσει η νέα Κονσιέρζ Χάρου;

Το Pokémon Concierge (Πόκεμον Κονσιέρζ) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Δεκεμβρίου.