Κυκλοφόρησε στο Netflix μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η 2η σεζόν της θα καταφθάσει σύντομα
15 Δεκεμβρίου 2023 11:56
Κυκλοφόρησε στο Netflix μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα σάς είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο ότι στις 15 Δεκεμβρίου, το Netflix πρόκειται να εμπλουτίσει τον κατάλογό του, με μία πολύ επιτυχημένη σειρά μυστηρίου. Φυσικά αναφερόμαστε στο Yellowjackets που είναι σε παραγωγή Showtime και το οποίο έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σειρά θεωρείται από τους περισσότερους που την είδαν ένα διαμάντι και μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή, το Yellowjackets έχει 97% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, ενώ να σημειωθεί ότι έχουν κυκλοφορήσει μόλις 2 σεζόν. Από σήμερα, λοιπόν, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα δέκα επεισόδια του πρώτου κύκλου στο Netflix στην Ελλάδα. Ωστόσο, η 2η σεζόν πρόκειται να καταφθάσει στην υπηρεσία σε 10 μέρες από σήμερα, δηλαδή στις 25 του μήνα.

Το Yellowjackets ξεκινά το 1996, καθώς μια γυναικεία ομάδα λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα εθνικό τουρνουά. Ενώ πετούν πάνω από τον Καναδά, το αεροπλάνο τους συντρίβεται πέρα στην άγρια φύση και τα υπόλοιπα επιζήσαντα μέλη της ομάδας παλεύουν για την επιβίωσή τους επί δεκαεννέα μήνες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci και Juliette Lewis. Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy), Lauren Ambrose και Simone Kessell στο ρόλο της νεαρής Van και της ενήλικης Lottie Matthews αντίστοιχα.

Μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών έρχεται στο Netflix!

Η πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

Όταν το αεροπλάνο τους πέφτει στην ερημιά, μια ομάδα εφήβων κοριτσιών κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Χρόνια μετά, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις σκληρές αποφάσεις τους.

Το σόου μετράει 7 υποψηφιότητες για Emmy όπου ανάμεσά τους προτάθηκαν οι Melanie Lynskey για Α' Γυναικείου Ρόλου και η Christina Ricci για B' Γυναικείου ρόλου. Ο πρώτος κύκλος είχε πάνω από 5 εκατομμύρια εβδομαδιαίους τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες που έπαιζε. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί και για 3η σεζόν, αλλά η παραγωγή της είχε σταματήσει λόγω των απεργιών.

Το Yellowjackets παίζει από σήμερα στο Netflix.