What...If? 2η Σεζόν: Σε εντελώς εορταστικό κλίμα το νέο trailer της animated σειράς του MCU

9 νέες Multiverse ιστορίες που θα σας συναρπάσουν μέσα στις γιορτές
13 Δεκεμβρίου 2023 21:38
What...If? 2η Σεζόν: Σε εντελώς εορταστικό κλίμα το νέο trailer της animated σειράς του MCU

H Marvel Studios κυκλοφόρησε το νέο trailer για την 2η σεζόν του What...If?, της animated σειράς του κινηματογραφικού της σύμπαντος που θα αποτελέσει και την τελευταία σειρά της για το 2023 στο Disney Plus. 

Το νέο trailer εκτός από το ότι προσφέρει πολλές νέες σκηνές από τα τρελά σκηνικά που θα προσφέρουν οι 9 νέες ιστορίες του από το Multiverse, κινείται εντελώς σε εορταστικούς ρυθμούς, συμβαδίζοντας με το κλίμα της εποχής όπου κυκλοφορεί. Ο Iron Man, ο Ant-Man και ο Thor ειδικά φαίνεται ότι θα φορέσουν τα γιορτινά τους σε κάποιο από τα νέα επεισόδια. 

Ανάμεσα στα highlights του χριστουγεννιάτικου trailer είναι και η σύνδεση που θα έχει με το φινάλε της 2ης σεζόν του Loki. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικα στολίδια το Yggdrasil ή αλλιώς το Tree of Multiverse που πλέον είναι στα χέρια του Loki. Επίσης, φαίνεται ένας άλλος Justin Hammer (με τη φωνή του Sam Rockwell) με ένα Hulkbuster Armor και η νέα πρωτότυπη ηρωίδα της Marvel ονόματι Kahhori, που δημιουργήθηκε από τους συντελεστές του What If? και ίσως να παίξει έναν ευρύτερο ρόλο στο MCU μελλοντικά.

Στο επίκεντρο της ιστορίας όμως θα είναι η Captain Carter και ο The Watcher ενάντια στον Doctor Strange Supreme και τα σχέδιά του να χαλιναγωγήσει το Multiverse. Γνωρίζουμε ότι το πρώτο επεισόδιο λέγεται "What If Captain Carter fought the Hydra Stomper", ενώ στα υπόλοιπα θα δούμε ένα με την Kahhori, ένα όπου ο Odin παλεύει με τον Mandarin και τα 10 δαχτυλίδια του, και ένα όπου ο Iron Man θα αντικαταστήσει τον Thor σε ένα εναλλακτικό Thor: Ragnarok. 

Δείτε το χριστουγεννιάτικο trailer της 2ης σεζόν του Marvel's What If?

Όσον αφορά το cast αυτό θα είναι υπέρλαμπρο με πολλούς γνωστούς αλλά και παλιούς ηθοποιούς από τις ταινίες της Marvel να επιστρέφον για να χαρίσουν τις φωνές τους στους αντίστοιχους ήρωές τους, επομένως θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. 

Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι: Bryan Andrews (episodes 2-9), Stephan Franck (episode 1), ενώ το σενάριό τους οι AC Bradley (episodes 3, 4, 5, 8), Matthew Chauncey (episodes 1-3, 7, 9) και Ryan Little (episodes 6, 8). Στην παραγωγή της σειράς συμμετέχουν οι Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Bryan Andrews και AC Bradley.

 

Η πρεμιέρα του Marvel's What...If? θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου με το πρώτο επεισόδιο και έπειτα θα κυκλοφορεί από ένα επεισόδιο καθημερινά στο Disney Plus, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.