Stranger Things 5: Επιτέλους μάθαμε πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της τελευταίας σεζόν!

Ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι θα είναι πολύ σύντομα
09 Δεκεμβρίου 2023 15:08
Stranger Things 5: Επιτέλους μάθαμε πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της τελευταίας σεζόν!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν πολύ ευχάριστα νέα που αφορούν την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things. Αναλυτικότερα, έγινε γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αφού και αυτή η παραγωγή είχε λάβει μια μεγάλη καθυστέρηση λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το Netflix δεν μπορεί να περιμένει άλλο και όλα είναι έτοιμα. Έτσι, σύμφωνα με το Deadline, όλο το crew του Stranger Things θα μπει και πάλι στο πλατό σειράς στις αρχές του Ιανουαρίου, δηλαδή τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, τα γυρίσματα του Stranger Things 5 θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, αν και πολλοί άλλοι λένε ότι θα ξεκινήσουν τρεις ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 5 του ίδιου μήνα. Μάλιστα, το cast φαίνεται πως βρίσκεται ήδη στην Ατλάντα, όπου γυρίζεται η σειρά, έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα. Επιπροσθέτως, το table read, όπου όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί διαβάζουν το σενάριο της 5ης σεζόν, θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, λίγο πριν ξεκινήσουν να γράφουν οι κάμερες.

Ο Shawn Levy πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο στην 5η σεζόν και πρόσφατα είχε δηλώσει ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο τολμηρή από την 4η. "Μιλάμε για μια πολύ μεγάλης κλίμακας, κινηματογραφική αφήγηση που τυχαίνει να τη λέμε τηλεοπτική σειρά. Το Stranger Things 5 θα είναι όσο μεγάλες είναι και οι blockbuster ταινίες που βλέπετε στο σινεμά” είχε δηλώσει.

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα παίξει το Stranger Things 5.