Οι σειρές που “λιώνουν” οι Έλληνες σήμερα στο Netflix

Άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά το Top 10
08 Δεκεμβρίου 2023 17:43
Οι σειρές που “λιώνουν” οι Έλληνες σήμερα στο Netflix

Το Netflix έφερε στην πλατφόρμα του νέο περιεχόμενο και για ακόμη μια φορά υπάρχει μια ανακατάταξη του Top 10. Αναλυτικότερα, τα charts έχουν αλλάξει και πάλι και αυτή τη στιγμή, οι Έλληνες έβαλαν μια νέα σειρά δράσης στην πρώτη θέση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το A Nearly Normal Family να πέσει από την κορυφή.

Αναλυτικότερα, η γαλλική δραματική σειρά, Blood Coast, έχει αυτή τη στιγμή τη νούμερο 1 θέση στο ελληνικό Top 10 του Netflix, ενώ τη 2η θέση κατέχει πλέον το καινούργιο σόου ονόματι Obliterated. Στη συνέχεια έχουμε το World War II: From the Frontlines στην 3η θέση, ενώ στην 4η βρίσκουμε το Squid Game: The Challenge. Την πεντάδα κλείνει το A Nearly Normal Family που μέχρι πρότινος είχε την κορυφή.

Την 6η θέση έχει το My Life with the Walter Boys και την 7η θέση τα νέα επεισόδια του The Crown, το οποίο φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Την δεκάδα των charts κλείνουν τα Bad Surgeon Love Under the Knife, LEGO Ninjago: Dragon’s Rising και I Hate Christmas.

Οι δημοφιλέστερες σειρές στο Netflix σήμερα:

  1. Blood Coast
  2. Obliterated
  3. World War II: From the Frontlines
  4. Squid Game: The Challenge
  5. A Nearly Normal Family
  6. My Life with the Walter Boys
  7. The Crown
  8. Bad Surgeon Love Under the Knife
  9. LEGO Ninjago: Dragon’s Rising
  10. I Hate Christmas

Η πλοκή του Blood Coast αναφέρει: Όταν ένας έμπορος ναρκωτικών προσπαθεί να κατακτήσει τη Μασσαλία, ένας αστυνομικός και η ριψοκίνδυνη ομάδα του υποδέχονται μια νέα συνάδελφο που έχει το δικό της σχέδιο.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.