Το Yu Yu Hakusho είναι η επόμενη live-action σειρά του Netflix από θρυλικό anime (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες στην υπηρεσία
06 Δεκεμβρίου 2023 14:59
Το Yu Yu Hakusho είναι η επόμενη live-action σειρά του Netflix από θρυλικό anime (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Yu Yu Hakusho, το νέο live-action project της υπηρεσίας που είναι βασισμένο στο θρυλικό και πολύ επιτυχημένο manga της Weekly Shonen Jump. Αν δεν το γνωρίζετε, το συγκεκριμένο anime επικεντρώνεται στον Yasuke, όταν εκείνος προσπαθεί να σώσει ένα παιδί, αλλά σκοτώνεται και στη συνέχεια επιστρέφει στον κόσμο ως πνεύμα.

Το franchise έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως τηλεοπτική σειρά με ένα λαμπρό cast που αποτελείται από τους Takumi Kitamura ως Yusuke Urameshi, Shuhei Uesugi ως Kazuma Kuwabara, Jun Shison ως Kurama και Kanata Hongō ως Hiei. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Shô Tsukikawa, ενώ το σενάριο έγραψε ο Tatsuro Mishima που βασίζεται φυσικά στο manga του Yoshihiro Togashi. Στην παραγωγή βρίσκουμε τον Akira Morii, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Kill Bill του Quentin Tarantino.

Το Netflix λέει στη λεζάντα του βίντεο τα εξής: Η δύναμη που πηγάζει από όταν έχουμε κάτι να προστατεύσουμε ενάντια στη δύναμη που πηγάζει από όταν δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε...

Απολαύστε αυτήν την απαράμιλλη ασιατική σειρά δράσης με μάχες, ένα χάρμα οφθαλμών με μοντέρνα οπτικά εφέ παγκόσμιας κλάσης, που μας την παρουσιάζει ένα σύνολο ηθοποιών και συντελεστών που αποτελούν την κορυφή της ιαπωνικής ψυχαγωγίας!

Η πλοκή αναφέρει τα εξής:

Μετά από μια ανιδιοτελή πράξη που του κοστίζει τη ζωή, ο έφηβος Γιούσουκε Ουράμεσι επιλέγεται ως Ερευνητής Πνευμάτων για υποθέσεις που αφορούν παράνομα γιοκάι.

Το Yu Yu Hakusho θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 14 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.