Έρχεται live-action σειρά Spider-Man Noir από τον δημιουργό του “The Punisher“

Νέες πληροφορίες για την Spider-Man Noir σειρά που αναπτύσσει η Amazon
05 Δεκεμβρίου 2023 15:27
Έρχεται live-action σειρά Spider-Man Noir από τον δημιουργό του “The Punisher“

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι έρχεται η live-action σειρά με τον Spider-Man Noir, μια ιδιαίτερη ζοφερή και... νουάρ βερσιόν του Ανθρώπου Αράχνη, την οποία αναπτύσσει η Amazon Studios για λογαριασμό φυσικά του Amazon Prime Video

Τώρα, το Variety έχει νέες πληροφορίες γύρω από τον υπεύθυνο του "Spider-Man Noir" καθώς ο Steve Lightfoot αναλαμβάνει ως co-showrunner, μαζί με τον Oren Uziel, ο οποίος θα είναι επίσης σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός. Για όσους δε γνωρίζουν ο Lightfoot είναι ένας έμπειρος showrunner και δημιουργός καθώς ήταν υπεύθυνος εν μέρει για την επιτυχία της σειράς "The Punisher" στο Netflix, με πρωταγωνιστή τον Jon Bernthal, πριν η Disney αποφασίσει να τραβήξει όλες τις σειρές της από την υπηρεσία. 

Το ρεαζουμέ του περιλαμβάνει το "Shantaram" μια σειρά της Apple TV+ με τον Charlie Hunnam που μας άφησε χρόνους από την 1η σεζόν, ενώ παλιότερα έχει συμμετάσχει στα "Hannibal", "Narcos" και "Behind Her Eyes". 

Όσον αφορά την πλοκή του Spider-Man Noir, στην προκειμένη θα ακολουθεί τις περιπέτειες ενός μεγαλύτερου σε ηλικία και σκληροτράχηλου Spider-Man τη δεκαετία των '30s στην χτυπημένη από την Μεγάλη Ύφεση που συνέβη το 1929. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά θα υπάρχει σε δικό του ξεχωριστό σύμπαν και πως ο κεντρικός χαρακτήρας δε θα είναι μια διαφορετική βερσιόν του Peter Parker. 

Στην παραγωγή βρίσκονται επισης οι κλειδοκράτορες του animated Spider-Verse της Sony, Chris Miller και Phil Lord. Επίσης, γνωρίζαμε ότι αναπτύσσεται παράλληλα και μια δεύτερη σειρά στην Amazon, το "Silk: Spider Society" με showrunner την Angela Kang, αν και αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο εάν υφίσταται ακόμα αυτό το project.