House of the Dragon: Το πρώτο trailer της 2ης σεζόν είναι κυριολεκτικά «φωτιά»

Έφτασε η πρώτη ματιά στον νέο πολυαναμενόμενο κύκλο του prequel του Game of Thrones
02 Δεκεμβρίου 2023 20:25
House of the Dragon: Το πρώτο trailer της 2ης σεζόν είναι κυριολεκτικά «φωτιά»

Μετά τις πρώτες αφίσες, ήρθε επιτέλους και η πρώτη κανονική ματιά στην 2η σεζόν του House of the Dragon, η οποία θα προβληθεί στις οθόνες μας το Καλοκαίρι του 2024, χωρίς να δίνεται μια συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας. 

Στο πλαίσιο του CCXP 2023 (της βραζιλιάνικης Comic-Con), το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer των νέων επεισοδίων με τον εμφύλιο μεταξύ των Targaryens να οξύνεται, καθώς οι "πράσινοι" με την Alicent Hightower επικεφαλής και οι "μαύροι" με την Rhaenyra και τον Daemon Targaryen από την άλλη θα συγκρουστούν με απρόβλεπτες συνέπειες για α Επτά Βασίλεια.

Οι δράκοι και οι φωτιές κατακλύζουν τα πρώτα πλάνα, ενώ η πολιτική ίντριγκα για τον διάδοχο του Σιδηρούν Θρόνου είναι φυσικά στο προσκήνιο. 

Δείτε το πρώτο teaser trailer της 2ης σεζόν του House of the Dragon

Γνωρίζουμε επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν. Επίσης, οι συντελεστές του HBO και της σειράς οραματίζονταν εξ αρχής μια ιστορία που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις σεζόν.

Λόγω αυτού, ο showrunner Ryan Condal μαζί με τον δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό, George R.R. Martin, έχουν σχεδιάσει από πριν την 3η σεζόν του House of the Dragon, η οποία μάλιστα έχει πάρει το "πράσινο φως" από το HBO.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του House of the Dragon πέρα από το ότι θα είναι εντός του ερχόμενου καλοκαιριού.