Το Griselda έρχεται από τον παραγωγό του Narcos και θα είναι ίσως το επόμενο “κόλλημά” σας (BINTEO)

Θα παίξει τον Ιανουάριο στην υπηρεσία
01 Δεκεμβρίου 2023 17:47
Το Griselda έρχεται από τον παραγωγό του Narcos και θα είναι ίσως το επόμενο “κόλλημά” σας (BINTEO)

Το Netflix αποκάλυψε την επόμενη σειρά του για τον Ιανουάριο και έρχεται από την ομάδα πίσω από το Narcos και το Narcos: Mexico. Ο λόγος γίνεται για το Griselda (Γκριζέλντα), με πρωταγωνίστρια την Sofía Vergara στο ρόλο μιας μητέρας-δολοφόνου, με την ιστορία να βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Griselda Blanco, μιας διαβόητης έμπορου κοκαΐνης από τα ‘70s.

Το Griselda έρχεται από τον showrunner των Narcos και Narcos: Mexico την σκηνοθετική ομάδα του Eric Newman και τον Andrés Baiz. Ο πρώτος βρίσκεται και στην παραγωγή των έξι επεισοδίων, ενώ ο δεύτερος κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για όλα τα επεισόδια.

Το Netflix γράφει στην περιγραφή του επίσημου trailer τα εξής: Ναρκοβαρόνη. Πρωτοπόρος. Μητέρα. Δολοφόνος. Η Γκριζέλντα είναι μια γυναίκα ουσίας. Από τους δημιουργούς του Narcos, η "Γκριζέλντα" κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου, μόνο στο Netflix.

Πρωταγωνιστούν οι Sofía Vergara (Griselda Blanco), Alberto Guerra (Dario Sepúlveda), Christian Tappan (Arturo Mesa), Martín Rodríguez (Rivi Ayala), Juliana Aidén Martinez (June Hawkins) και Vanessa Ferlito (Carmen Gutiérrez).

Το Griselda (Γκριζέλντα) θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 25 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.