Μάθαμε πότε θα παίξει η 3η σεζόν του American Horror Stories στο Disney Plus!

Και δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ μέχρι να τη δείτε
28 Νοεμβρίου 2023 17:25
Μάθαμε πότε θα παίξει η 3η σεζόν του American Horror Stories στο Disney Plus!

Το Disney Plus στην Ελλάδα ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και επιβεβαίωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του American Horror Stories, την οποία ονομάζει αυτή τη φορά American Horror Stories: Huluween Event.

Πρόκειται για τέσσερα διαφορετικά επεισόδια που έχουν θεματολογία το Halloween και φυσικά έναν και μόνο σκοπό: να σας ανατριχιάσουν και να σας τρομάξουν, όπως μόνο αυτό το franchise ξέρει. Έτσι, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς η νέα σεζόν θα καταφθάσει στην υπηρεσία αύριο, 29 Νοεμβρίου.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το American Horror Stories είναι η spinoff σειρά του American Horror Story και έρχεται από τους ίδιους δημιουργούς, τον Ryan Murphy και τον Brad Falchuk. Επίσης, αυτή η σειρά δεν ακολουθεί την ίδια ιστορία σε κάθε επεισόδιο, αντ’ αυτού, το κάθε επεισόδιο είναι ξεχωριστό και λέει διαφορετική ιστορία.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Disney Plus: Ανοίξτε την πόρτα σε 4 νέους εφιάλτες. O 3ος κύκλος της σειράς του FX, American Horror Stories έρχεται αύριο στο Disney Plus.

Η 3η σεζόν του American Horror Stories θα παίζει από τις 29 Νοεμβρίου στο ελληνικό Disney Plus.