Η νέα σειρά του Netflix που έριξε πολύ γρήγορα το Squid Game: The Challenge από την κορυφή

Δείτε τη δεκάδα των charts
27 Νοεμβρίου 2023 16:52
Η νέα σειρά του Netflix που έριξε πολύ γρήγορα το Squid Game: The Challenge από την κορυφή

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και όπως συμβαίνει κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα charts. Μία καινούργια σειρά της υπηρεσίας κατάφερε ωστόσο να ρίξει το Squid Game: The Challenge πολύ γρήγορα από την κορυφή του top 10 και να πάρει την πρωτιά.

Ο λόγος γίνεται για το A Nearly Normal Family, το οποίο αποτελείται από 6 επεισόδια και κατάφερε πάρα πολύ γρήγορα να πάει στην κορυφή του Netflix. Στην 2η θέση συναντάμε το ριάλιτι Squid Game: The Challenge, ενώ την τριάδα κλείνει η νέα σεζόν του The Crown. Μέσα στην πεντάδα θα βρείτε και τα My Demon και Criminal Code.

Το All the Light we Cannot See βρίσκεται 6ο στην κατάταξη, ενώ το Bodies παραμένει έβδομο και βρίσκεται στο top 10 αρκετές εβδομάδες. Την 8η θέση έχουν τα The Smurfs, την 9η το Lupin, με την δεκάδα να κλείνει το Rick and Morty.

Οι δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του Netflix στην Ελλάδα:

  1. A Nearly Normal Family
  2. Squid Game: The Challenge
  3. The Crown
  4. My Demon
  5. Criminal Code
  6. All the Light we Cannot See
  7. Bodies
  8. The Smurfs
  9. Lupin
  10. Rick and Morty

Λίγα λόγια για το A Nearly Normal Family:

Πλοκή: Ο κόσμος μιας τάχα τέλειας οικογένεια καταρρέει, όταν ένας σοκαριστικός φόνος αποδεικνύει ότι τα μέλη της θα κάνουν απεγνωσμένες κινήσεις για να σώσουν το ένα το άλλο.

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό δράμα βασισμένο σε βιβλίο με πρωταγωνιστές τους Άλεξ Κάρλσον Τάιερφορς, Λο Κάουμπι και Μπγιορν Μπένγκστον.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.