Μάθαμε πότε θα έρθουν τα νέα επεισόδια του Squid Game: The Challenge!

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία
25 Νοεμβρίου 2023 16:05
Μάθαμε πότε θα έρθουν τα νέα επεισόδια του Squid Game: The Challenge!

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε στο Netflix το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία), το οποίο είναι το ολοκαίνουργιο -και πιο ακριβό- ριάλιτι-τηλεπαιχνίδι της υπηρεσίας βασισμένο στην επιτυχημένη σειρά. Ωστόσο, αν δεν το γνωρίζετε, η σειρά αυτή έχει συνολικά 10 επεισόδια και όχι 5.

Τα πρώτα 5 επεισόδια παίζουν ήδη στο Netflix και μόλις τώρα η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα καταφθάσουν και τα υπόλοιπα. Φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ ακόμα, καθώς το επεισόδιο 6 έως το επεισόδιο 9 θα γίνουν διαθέσιμα στις 29 Νοεμβρίου, ενώ το μεγάλο φινάλε θα καταφθάσει στις 6 Δεκεμβρίου.

Τα επόμενα επεισόδια του Squid Game: The Challenge:

Επεισόδιο 6 – 29 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 7 – 29 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 8 – 29 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 9 – 29 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 10 – 6 Δεκεμβρίου

Χαμός θα γίνει με το τηλεπαιχνίδι του Squid Game του Netflix – Παίκτες διεκδικούν 4.5 εκατ. δολάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύνοψη του νέου τηλεπαιχνιδιού του Netflix αναφέρει τα εξής:

Μέχρι πού θα έφταναν 456 άνθρωποι για 4,56 εκατομμύρια δολάρια; Το "Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία", η νέα διαγωνιστική σειρά που βασίζεται στη σημαντικότερη σειρά όλων των εποχών, κάνει πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix.

Τα επεισόδια είναι από 41 έως και 57 λεπτά και παρουσιάζουν 456 παίκτες που διαγωνίζονται σε διάφορα «παιχνίδια» όπως ακριβώς στη σειρά. Παιχνίδια και δοκιμασίες όπως είναι το Red Light, Green Light (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς) ή και αυτό με το μπισκότο και τη βελόνα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, περισσότεροι από 456 άνθρωποι μάχονται για το μεγάλο έπαθλο των 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Το Το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία) παίζει αποκλειστικά στο Netflix.