Το ριάλιτι του Squid Game παίζει από σήμερα στο Netflix

Το The Challenge έφτασε στην υπηρεσία
22 Νοεμβρίου 2023 23:19
Το ριάλιτι του Squid Game παίζει από σήμερα στο Netflix

Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο τηλεπαιχνίδι του Netflix που επικεντρώνεται στην δημοφιλή σειρά Squid Game. Ο λόγος γίνεται για το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία), το οποίο έγινε διαθέσιμο σήμερα 22 Νοεμβρίου στην υπηρεσία και αποτελείται από 5 επεισόδια.

Τα επεισόδια είναι από 41 έως και 57 λεπτά και θα δείτε 456 παίκτες να διαγωνίζονται σε διάφορα «παιχνίδια» όπως ακριβώς στη σειρά. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε δοκιμασίες όπως το Red Light, Green Light (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς) ή και αυτό με το μπισκότο και τη βελόνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix δεν έχει αναφέρει ακόμα εάν θα υπάρξει και συνέχεια γι’ αυτό το τηλεπαιχνίδι και αυτό θα το καθορίσουν τα νούμερα που θα κάνει το «The Challenge».

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, περισσότεροι από 456 άνθρωποι μάχονται για το μεγάλο έπαθλο των 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Χαμός θα γίνει με το τηλεπαιχνίδι του Squid Game του Netflix – Παίκτες διεκδικούν 4.5 εκατ. δολάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύνοψη του νέου τηλεπαιχνιδιού του Netflix αναφέρει τα εξής:

Μέχρι πού θα έφταναν 456 άνθρωποι για 4,56 εκατομμύρια δολάρια; Το "Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία", η νέα διαγωνιστική σειρά που βασίζεται στη σημαντικότερη σειρά όλων των εποχών, κάνει πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix.

Το Το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία) παίζει αποκλειστικά στο Netflix.