Stranger Things: The First Shadow – Η πρώτη ματιά παρουσιάζει έναν γνωστό…εχθρό!

Ανοίγει το σύμπαν του Stranger Things σε νέα μονοπάτια
20 Νοεμβρίου 2023 18:30
Stranger Things: The First Shadow – Η πρώτη ματιά παρουσιάζει έναν γνωστό…εχθρό!

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη επίσημη εικόνα από το θεατρικό έργο Stranger Things: The First Shadow, το οποίο θα λειτουργεί ως prequel της πασίγνωστης και επιτυχημένης σειράς.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του έργου θα λάβει χώρα στο Λονδίνο στο Phoenix Theatre στις 14 Δεκεμβρίου και η πρώτη εικόνα παρουσιάζει έναν γνωστό εχθρό, τον Demogorgon. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The First Shadow θέλει να σας διηγηθεί μια νέα ιστορία ζωντανά στο σανίδι και διαδραματίζεται στο Hawkins το 1959 λίγο πριν γίνει “upside down” ολόκληρος ο κόσμος.

Στο cast συναντάμε τους Louis McCartney (Silent Roar, Hope Street, Game of Thrones) ως Henry Creel, Ella Karuna Williams (The Equalizer) ως Patty Newby, Patrick Vaill ως Dr. Brenner. Ο Oscar Lloyd θα υποδυθεί τον Jim Hopper, ενώ θα παίξουν και οι Isabella Pappas ως Joyce Maldonado, Christopher Buckley ως Bob Newby.

Θα εμφανιστούν και οι Michael Jibson, Lauren Ward, Shane Attwooll, Kemi Awoderu, Chase Brown, Ammar Duffus, Gilles Geary, Max Harwood, Matthew Pidgeon, Calum Ross, Maisie Norma Seaton, Tricia Adele-Turner, Lauren Arney, Reya-Nyomi Brown, Patricia Castro, Lydia Fraser, Isaac Gryn, Mark Hammersley, Tom Peters, Kingdom Sibanda, Tiana Simone, Danny Sykes και Meesha Turner.

Δείτε την πρώτη επίσημη εικόνα παρακάτω:

Τη σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης του Stranger Things που θα διηγείται μια νέα ιστορία με γνώριμους χαρακτήρες υπογράφουν οι Matt και Ross Duffer, μαζί με τους γνωστούς θεατρικούς συγγραφείς, Jack Thorne και Kate Trefry, ενώ τη σκηνοθεσία της αναλαμβάνει ο επίσης βετεράνος και βραβευμένος με Tony βραβείο, Stephen Daldry.

Οι συντελεστές του έργου όπως ο σκηνοθέτης Stephen Daldry, υπόσχονται μια κινηματογραφικού επιπέδου θεατρική παράσταση γεμάτη με εντυπωσιακά σκηνικά και πρακτικά εφέ που θα μαγέψουν το κοινό, σε σημείο που περιμένουν να δουν τις αντιδράσεις τους από κοντά.

Η επίσημη σύνοψη του θεατρικού αναφέρει:

Hawkins, 1959. Μια φυσιολογική πόλη με φυσιολογικές ανησυχίες. Το αυτοκίνητο του νεαρού Jim Hopper δεν παίρνει μπροστά, η αδελφή του Bob Newby δεν παίρνει στα σοβαρά τη ραδιοφωνική του εκπομπή και η Joyce Maldonado θέλει απλώς να αποφοιτήσει και να φύγει από την πόλη. Όταν εμφανίζεται ένας νέος μαθητής, ο Χένρι Κριλ, η οικογένειά του ανακαλύπτει ότι μια νέα αρχή δεν είναι τόσο εύκολη... και οι σκιές του παρελθόντος έχουν πολύ μεγάλη έκταση.

Stranger Things: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το θεατρικό έργο-prequel (BINTEO)

Στη σύνοψη γίνεται λόγος επίσης ότι αυτή η prequel ιστορία του Stranger Things, μπορεί να γυρίζει το χρόνο πίσω, αλλά "ίσως να κρατάει το κλειδί για το τέλος της", υπονοώντας πως δεν αποκλείεται να περιέχει συνδετικούς κρίκους με την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things.

Το Stranger Things: The First Shadow θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου.