Η καλύτερη animated σειρά του Batman καταφθάνει στο Netflix

Σε λίγες ώρες από τώρα έρχεται στην υπηρεσία το Batman: The Animated Series
20 Νοεμβρίου 2023 13:30
Η καλύτερη animated σειρά του Batman καταφθάνει στο Netflix

Από αύριο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την καλύτερη animated σειρά του Batman στο Netflix. Μετά από την αλλαγή ημερομηνίας του, το Batman: The Animated Series είναι πλέον πανέτοιμο να καταφθάσει στην streaming υπηρεσία από αύριο!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η σειρά του 1992 που άφησε εποχή θα γίνει διαθέσιμη από αύριο 21 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε εάν θα διατεθούν και τα 85 επεισόδια μονομιάς. Προς το παρόν, το Netflix δεν έχει αποκαλύψει εάν αύριο θα έρθουν όλα τα επεισόδια της εμβληματικής σειράς, αλλά εμείς θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Batman: The Animated Series έχει πολλά βραβεία στις πλάτες του, ανάμεσά τους και ένα Primetime Emmy, ενώ έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 5 Σεπτεμβρίου του 1992 και ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις σεζόν τον Σεπτέμβριο του 1995.

Η πλοκή σύμφωνα με το Netflix λέει:

Ο Σταυροφόρος με την Κάπα παλεύει να ξεπεράσει τους δαίμονές του, ενώ μάχεται με τους πιο διαβόητους κακοποιούς του Γκόθαμ, όπως οι Τζόκερ, Πιγκουίνος και Χάρλει Κουίν.

Την δημιουργία της σειράς υπογράφουν οι Bruce Timm, Paul Dini και Eric Radomski, έχοντας εμπνευστεί αρκετά από τις live-action ταινίες του Tim Burton που είχαν κυκλοφορήσει τότε, δηλαδή τα "Batman" (1989) και "Batman Returns" (1992). Πέραν του gothic, νουάρ και art deco εικαστικό του Batman: The Animated Series, στη σειρά δάνεισαν τη φωνή τους οι πιο εμβληματικοί ηθοποιοί που καθόρισαν μετέπειτα τους χαρακτήρες. Αρκεί να αναφέρουμε τον Mark Hamill ως Joker, τον αείμνηστο Kevin Conroy ως Batman και την Arleen Sorkin ως Harley Quinn -που απεβίωσε πρόσφατα.

Ήταν επίσης η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων ενός ευρύτερου DC Animated Universe που είχε ξεκινήσει και ακολούθησαν πολλές άλλες σειρές, κόμικ και βιντεοπαιχνίδια που ήταν συνδεδεμένα με αυτή, όπως την κινηματογραφική animated ταινία, "Batman: Mask of the Phantasm".

Το Batman: The Animated Series θα παίζει στο Netflix από τις 21 Νοεμβρίου. Πάρτε μια γεύση από τη σειρά μέσα από τον player που ακολουθεί.