Pokémon Concierge: Πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Netflix!

Η οποία ξεχωρίζει για το εικαστικό της
15 Νοεμβρίου 2023 12:24
Pokémon Concierge: Πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Netflix!

Το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά stop-motion κινουμένων σχεδίων, Pokémon Concierge, μόλις δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας από το Netflix. Η νέα αυτή σειρά, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία στις 28 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί μια σημαντική συνεργασία μεταξύ του Netflix και της The Pokémon Company.

Το σόου βασίζεται σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα, με τα Pokémon να επισκέπτονται ένα ήσυχο θέρετρο για να χαλαρώσουν. Εκεί φροντίζονται από μια ομάδα Pokémon concierges. Η σειρά επικεντρώνεται στην χαρακτήρα Haru, μια νεοεισερχόμενη στην ομάδα η οποία θα πρέπει να μάθει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς της εξυπηρέτησης των Pokémon επισκεπτών. Φυσικά, η σειρά δεν παρουσιάζει μόνο το ταξίδι της Haru, αλλά και τις αλληλεπιδράσεις και τις συζητήσεις των Pokémon στο θέρετρο, χωρίς να λείπει το χιούμορ.

Το Pokémon Concierge υπόσχεται πανέμορφα stop-motion κινούμενα σχέδια στα τέσσερα επεισόδιά του, το καθένα από τα οποία θα έχει διάρκεια από 14 έως 20 λεπτά. Αυτή η δημιουργική προσέγγιση είναι κάτι που σπάνια βλέπουμε στο σύμπαν των Pokémon, προσφέροντας στους fans μια νέα οπτική για τα αγαπημένα τους πλάσματα.

Το trailer έχει προκαλέσει αρκετό ενθουσιασμό στους fans των Pokémon και τους λάτρεις των κινουμένων σχεδίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα με την κυκλοφορία του, αποκαλύφθηκε και μια αφίσα. Όλο το σχετικό υλικό ακολουθεί παρακάτω.