Το Yu Yu Hakusho γίνεται live-action σειρά στο Netflix και το πρώτο trailer εντυπωσιάζει

Η γνωστή manga σειρά έρχεται στη μικρή οθόνη
11 Νοεμβρίου 2023 14:55
Το Yu Yu Hakusho γίνεται live-action σειρά στο Netflix και το πρώτο trailer εντυπωσιάζει

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser βίντεο από το Yu Yu Hakusho, το οποίο είχε ανακοινωθεί πέρυσι, αλλά δεν είχαμε δει τίποτα «χειροπιαστό». Πρόκειται για ένα live-action σόου που θα βασίζεται πάνω στη θρυλική και αγαπημένη σειρά manga της Weekly Shonen Jump.

Πρωταγωνιστούν οι Takumi Kitamura ως Yusuke Urameshi, Shuhei Uesugi ως Kazuma Kuwabara, Jun Shison ως Kurama και Kanata Hongō ως Hiei. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Shô Tsukikawa, ενώ το σενάριο έγραψε ο Tatsuro Mishima που βασίζεται φυσικά στο manga του Yoshihiro Togashi. Στην παραγωγή βρίσκουμε τον Akira Morii, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Kill Bill του Quentin Tarantino.

Οι πληροφορίες που δημοσίευσε το Netflix:

Το "Yu Yu Hakusho", το θρυλικό κι αγαπημένο μάνγκα της Weekly Shonen Jump, αποκτά επιτέλους μια μεταφορά σε ζωντανή δράση! Αυτή η ανεπανάληπτη σειρά ζωντανεύει από ένα λαμπρό καστ που περιλαμβάνει τους Τακούμι Κιταμούρα, Τζουν Σίσον, Κανάτα Χόνγκο, Σουχέι Ουεσούγκι, Κενίτσι Τάκιτο, Γκόρο Ιναγκάκι και Γκόου Αγιάνο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, όλο το σόου επικεντρώνεται στον Yusuke, όταν σκοτώνεται προσπαθώντας να σώσει ένα παιδί, αλλά επιστρέφει και πάλι στον κόσμο ως πνέυμα.

Το Yu Yu Hakusho θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.