Η Disney θέλει να φέρει σειρές και ταινίες της στο Netflix!

Αλλά μην περιμένετε τα “core” franchise της
09 Νοεμβρίου 2023 22:53
Η Disney θέλει να φέρει σειρές και ταινίες της στο Netflix!

Η Disney είναι πανέτοιμη να φέρει περιεχόμενό της στο Netflix και η αρχή θα μπορούσε να γίνει αρκετά σύντομα με ορισμένο original περιεχόμενό της. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney, ο CEO της, Bob Iger, αποκάλυψε ότι οι δύο εταιρίες βρίσκονται σε συζητήσεις αυτόν τον καιρό.

Όπως μαθαίνουμε από το Collider, αυτές οι συζητήσεις αφορούν original περιεχόμενο με σειρές και ταινίες της Disney στο Netflix. Ωστόσο, μην περιμένετε κάποια σειρά ή ταινία της Marvel ή του Star Wars, καθώς αυτό το περιεχόμενο θα παραμείνει αποκλειστικό στο Disney+.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Iger:

Προχωράμε στην άδεια περιεχόμενου στο Netflix και οι συζητήσεις μας θα συνεχιστούν. Στην πραγματικότητα συζητάμε μαζί τους τώρα για κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν πρόκειται να δώσουμε το core brand μας. Αυτά είναι προφανώς τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Η Disney, η Pixar, η Marvel και το Star Wars για παράδειγμα, πάνε πολύ καλά στην δική μας πλατφόρμα και δεν καταλαβαίνω γιατί απλώς να κυνηγήσουμε χρήματα.

Όπως αναφέρει και το εν λόγω site, η κίνηση αυτή σηματοδοτεί μια μικρή ανατροπή σε σχέση με τις παλιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο Iger, ο οποίος φαινόταν ότι δε θα ήθελε να μοιραστεί οτιδήποτε με το Netflix.

Το αν θα κλείσει τελικά αυτή η συμφωνία θα το μάθουμε στο μέλλον, όπως και για ποιο περιεχόμενο σκέφτεται η Disney να δώσει στο Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.