Masters of the Air: Επικό πρώτο trailer για την πολεμική σειρά-υπερπαραγωγή της Apple

Με πρωταγωνιστές τους Austin Butler και Barry Keoghan - Πρεμιέρα τον Ιανουάριο
09 Νοεμβρίου 2023 20:07
Masters of the Air: Επικό πρώτο trailer για την πολεμική σειρά-υπερπαραγωγή της Apple

Το πρώτο trailer του Masters of the Air δόθηκε στη δημοσιότητα από την Apple, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο και πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2024, με βλέψεις να πάει για Χρυσές Σφαίρες και Emmy. 

Ο πνευματικός διάδοχος του "Band of Brothers σε παραγωγή και πάλι των Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg), Τομ Χάνκς (Tom Hanks) και Gary Goetzman αποτελεί τη νέα υπερπαραγωγή μίνι σειρά του Apple TV+ για την οποία έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη με το κόστος της να ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ $250 έως $300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι οσκαρικοί Austin Butler (Elvis, Dune Part 2) και Barry Keoghan (Banshees of Inisherin) ηγούνται το cast και μαζί τους παίζουν οι Callum Turner, Ncuti Gatwa (Sex Education, Barbie), Anthony BoyleNate MannRafferty LawJosiah CrossBranden CookJames MurrayTommy JessopKai AlexanderFreddy CarterAdam Long, και Nikolai Kinski. 

Με ηγέτη των χαρακτήρα του Butler, θα οδηγήσουν το σμήνος τους στους επικίνδυνους αιθέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό να φτάσουν στο κατώφλι του Χίλτερ και της ναζιστικ΄ςη Γερμανίας. 

Δείτε το πρώτο trailer του Masters of the Air

 

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της σειράς: Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Donald L. Miller και σε σενάριο του John Orloff, το "Masters of the Air" παρουσιάζει τους άνδρες της 100ης ομάδας βομβαρδιστικών ("Bloody Hundredth") καθώς διεξάγουν επικίνδυνες βομβαρδιστικές επιδρομές πάνω από τη ναζιστική Γερμανία και αντιμετωπίζουν τις ψυχρές συνθήκες, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης που διεξάγεται στα 25.000 πόδια στον αέρα. Η απεικόνιση του ψυχολογικού και συναισθηματικού τιμήματος που πλήρωσαν αυτοί οι νεαροί άνδρες καθώς συνέβαλαν στην καταστροφή της φρίκης του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ, βρίσκεται στην καρδιά του "Masters of the Air". Ορισμένοι καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν- άλλοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Και κάποιοι ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ανεξάρτητα από την προσωπική τους μοίρα, όλοι τους πλήρωσαν ένα τίμημα.

Το Masters of the Air θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου 2024 αποκλειστικά στο Apple TV+, με διπλό επεισόδιο και με νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή μέχρι τις 15 Μαρτίου που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.