Avatar: The Last Airbender: Δείτε τη νέα εικόνα από την live-action σειρά του Netflix!

Πρεμιέρα μέσα στο 2024
08 Νοεμβρίου 2023 21:59
Avatar: The Last Airbender: Δείτε τη νέα εικόνα από την live-action σειρά του Netflix!

Τo Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την επίσημη αφίσα από την επερχόμενη live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender. Μετά το One Piece, η streaming υπηρεσία επιστρέφει σε μία ακόμη προσαρμογή ενός πολύ αγαπητού franchise και ελπίζει να γνωρίσει την ίδια -αν όχι- καλύτερη επιτυχία.

Το νέο poster έχει στο επίκεντρο τον Aang, τον κεντρικό πρωταγωνιστή, αλλά και δύο ακόμη χαρακτήρες της σειράς σε ένα μουντό σκηνικό. Δυστυχώς, το Netflix δεν δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά, όπως κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι θα παίξει το 2024.

Δείτε το poster του Avatar: The Last Airbender παρακάτω:

Η live-action Avatar: The Last Airbender σειρά θα αφηγηθεί εκ νέου την ιστορία του Aang, του Avatar και τελευταίου επιζώντα των Νομάδων του Αέρα, ο οποίος πρέπει να μάθει να ελέγχει και τα άλλα τρία στοιχεία του νερού, της γης και της φωτιάς για να σταματήσει τον πόλεμο που διεξάγει το Έθνος της Φωτιάς. Μαζί του θα είναι η Katara και ο Sokka, αδέλφια από τη Νότια Φυλή του Νερού, που θα τον βοηθήσουν στο ταξίδι του.

Στη σειρά του Netflix πρωταγωνιστούν οι Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka και Dallas Liu ως Zuko.

Η live-action σειρά είναι υπό την επιμέλεια του Albert Kim, ο οποίος είναι επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dan Lin, Lindsey Liberatore και Michael Goi. Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων, Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, δεν συμμετέχουν στο project.

To Avatar: The Last Airbender θα παίξει στο Netflix το 2024.