Slow Horses 3η σεζόν: Σκούρα τα πράγματα για τους πράκτορες του Gary Oldman στο πρώτο trailer

“Τα Ζώα μου αργά“ επιστρέφουν στην συχνότητα του Apple TV+
07 Νοεμβρίου 2023 21:29
Slow Horses 3η σεζόν: Σκούρα τα πράγματα για τους πράκτορες του Gary Oldman στο πρώτο trailer

Τα "Ζώα τα αργά" του Gary Oldman (Γκάρι Όλντμαν) επιστρέφουν για μια ακόμη σεζόν γεμάτη ευτράπελα και κατασκοπικές θρίλερ καταστάσεις. Η Apple κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν της σειράς "Slow Horses" δίνοντας έτσι μια πρώτη ματιά στα όσα θα συμβούν και θα βάλουν σε κίνδυνο το Slough House. 

To κατασκοπικό θρίλερ με το κοφτερό χιούμορ και τους χαρακτήρες που θυμίζουν κάτι σαν "το Office να συναντά τον James Bond" επιστρέφει και ένας δικός τους πέφτει θύμα απαγωγής μυστηριωδώς. Έτσι ξετυλίγεται ένα κουβάρι μιας μεγαλύτερης συνομωσίας που θέτει σε κίνδυνο τους πάντες, αλλά και την ίδια την υπηρεσία της ΜΙ5.

Πρακτικά, ο 3ος κύκλος θα διασκευάσει τηλεοπτικά τoν τόμο "Real Tigers" από τη σειρά βιβλίων "Slough House" που υπέγραψε ο Mick Herron. Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: "Στην τρίτη σεζόν, ένας ρομαντικός δεσμός στην Κωνσταντινούπολη απειλεί να αποκαλύψει ένα θαμμένο μυστικό της MI5 στο Λονδίνο. Όταν ο Τζάκσον Λαμπ (ο βραβευμένος με Όσκαρ Γκάρι Όλντμαν) και η ομάδα των απροσάρμοστων πρακτόρων του παρασύρονται στη μάχη, βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια συνωμοσία που απειλεί το μέλλον όχι μόνο του Slough House αλλά και της ίδιας της MI5."

Δείτε το trailer της 3ης σεζόν του Slow Horses

Ο Ṣọpẹ Dìrísù εντάσσεται στο καστ της τρίτης σεζόν ως Sean Donovan, πρώην επικεφαλής της ασφάλειας της βρετανικής πρεσβείας στην Κωνσταντινούπολη. Επιπλέον, η Katherine Waterston, υποδύεται την Alison Dunn, μια πράκτορα της MI5 που αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που υποβόσκει στον πυρήνα της υπηρεσίας. Το cast συμπληρώνουν η υποψήφια για  Όσκαρ Kristin Scott Thomas, ο βραβευμένος με BAFTA Scotland Award, Jack Lowden, η Saskia Reeves, η Rosalind Eleazar, ο Christopher Chung, ο Freddie Fox, ο Chris Reilly, ο Samuel West, η Sophie Okonedo, η Aimee-Ffion Edwards, ο Kadiff Kirwan και ο υποψήφιος για Όσκαρ, Jonathan Pryce.

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι το Slow Horses θα επιστρέψει στη συχνότητα της Apple και για 4η σεζόν

Η 3η σεζόν του Slow Horses θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Apple TV+.