Η 11η σεζόν του The Walking Dead μπορεί να μην ήταν η τελευταία

Νέες δηλώσεις από τον δημιουργό της σειράς
07 Νοεμβρίου 2023 15:44
Η 11η σεζόν του The Walking Dead μπορεί να μην ήταν η τελευταία

Το The Walking Dead έριξε αυλαία (;) πρόσφατα με την 11η σεζόν του, αλλά όπως όλα δείχνουν, τελικά μπορεί να μην ήταν το οριστικό φινάλε. Όλα αυτά σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Scott Gimple, ο οποίος «άναψε φωτιές» με νέες δηλώσεις του.

Ο chief content officer του franchise του AMC δήλωσε ότι η 12η σεζόν του The Walking Dead βρίσκεται ακόμα στο τραπέζι ύστερα από την πρόσφατη κυκλοφορία των spin-offs του Daryl και των Maggie και Negan. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το αμερικανικό δίκτυο έριξε αυλαία στην κεντρική σειρά του TWD ύστερα από 11 σεζόν.

Μιλώντας στο New York Comic Con, ο Gimple αποκάλυψε ότι, παρά το φινάλε του Walking Dead που έχει ήδη προβληθεί, θα ήταν ανοιχτός να επαναφέρει την κεντρική σειρά μόλις τελειώσουν τα spin-offs.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Δεν έχουμε κάποιο crossover στα σκαριά. Καλό θα ήταν, όμως, να το δούμε. Το όνειρο θα ήταν αυτά τα σόου να συγκλίνουν με κάποιον τρόπο όσον αφορά το αφηγηματικό κομμάτι. Δεν είμαι κατά της 12ης σεζόν του The Walking Dead…

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πριν από τα spin-offs που είδαμε πρόσφατα, το AMC είχε σχεδιάσει η κεντρική σειρά του The Walking Dead να κρατήσει μέχρι 15 σεζόν, όπου o Daryl του Norman Reedus θα αποχωρούσε και τα κεντρικά πρόσωπα θα ήταν η Maggie και ο Negan. Τελικά αυτό δεν έγινε και το αμερικανικό δίκτυο αποφάσισε να φτιάξει ένα σύμπαν, όπου θα φιλοξενεί πολλά spin-offs, όπως τα The Walking Dead: Dead City και The Walking Dead: Daryl Dixon, καθώς και το επερχόμενο The Walking Dead: The Ones Who Live με τον Andrew Lincoln (Rick Grimes) και την Danai Gurira (Michonne Grimes).

Ο Rick Grimes επιστρέφει – Trailer και παράθυρο κυκλοφορίας για το The Walking Dead: The Ones Who Live

Οι παραπάνω δηλώσεις του δημιουργού, λοιπόν, επισημαίνουν ότι υπάρχει στο τραπέζι ακόμα η 12η σεζόν του The Walking Dead, αλλά προς το παρόν είναι κάτι πολύ μακρινό, καθώς τα spin-offs έχουν αρκετά χρόνια μπροστά τους, αφού έχουν ήδη ανανεωθεί για τη 2η σεζόν τους.