Το επίσημο trailer του Echo της Marvel έχει κάποιες…εκπλήξεις!

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο με όλα τα επεισόδια
03 Νοεμβρίου 2023 19:16
Το επίσημο trailer του Echo της Marvel έχει κάποιες…εκπλήξεις!

Η Marvel σε συνεργασία με το Disney Plus έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το Echo, τη νέα τηλεοπτική σειρά των Marvel Studios που θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Ιανουάριο.

Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Sydney Freeland και είναι η πρώτη της φορά που θα ασχοληθεί με σούπερ ήρωες, με κεντρική χαρακτήρα την Maya Lopez (Echo), την οποία θα υποδύεται η Alaqua Cox. Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, η Lopez εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά Hawkeye το 2021.

Η Marvel ‘έπαθε’ Netflix με το Echo, καθώς όλα τα επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορήσουν όλα μαζί απευθείας και δεν πρόκειται να ακολουθήσει το γνωστό της μοντέλο με τα εβδομαδιαία επεισόδια όπως έχουμε δει από άλλα σόου της.

Στην εν λόγω σειρά αναμένεται να ξαναδούμε τους Charlie Cox ως Daredevil/Matt Murdock και Vincent D'Onofrio ως Kingpin/Wilson Fisk. Μάλιστα το επίσημο trailer έχει και μια έκπληξη, με την σύντομη εμφάνιση του Daredevil. Παράλληλα, η σειρά επικεντρώνεται αρκετά και στον Kingpin, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Παίζουν επίσης οι: Chaske Spencer (Wild Indian, The English), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon, Stumptown), Devery Jacobs (FX’s Reservation Dogs, American Gods), Cody Lightning (Hey, Viktor!, Four Sheets to the Wind), Graham Greene (1883, Goliath) και Zahn McClarnon (Dark Winds, FX’s Reservation Dogs). Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων του Echo ανέλαβαν οι Freeland (Navajo) και Catriona McKenzie (Gunaikurnai).

Όλα τα επεισόδια του Marvel Studios' Echo θα ξεκινήσουν να παίζουν στις 10 Ιανουαρίου στο Disney Plus. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.