Μάθιου Πέρι: Πέθανε ο Chandler από τα “Φιλαράκια”

Σε ηλικία 54 ετών
29 Οκτωβρίου 2023 03:03
Μάθιου Πέρι: Πέθανε ο Chandler από τα “Φιλαράκια”

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία πολύ δυσάρεστη είδηση που αναφέρει ότι ο πασίγνωστος και ταλαντούχος ηθοποιός Μάθιου Πέρι (Matthew Langford Perry) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, ο Πέρι βρέθηκε νεκρός σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Οι πληροφορίες του TMZ σχετικά με το τραγικό γεγονός, κάνουν λόγο για πνιγμό. Το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι του ηθοποιού μετά από κλήση για καρδιακή ανακοπή και οι διασώστες τον βρήκαν μέσα στο τζακούζι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Επιπροσθέτως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στο σημείο δεν υπήρχαν ουσίες.

Ο Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι (Matthew Langford Perry) γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1969 και είχε παίξει σε πολλές ταινίες και σειρές, ανάμεσά τους ίσως η πιο γνωστή sitcom σειρά, τα Φιλαράκια, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και στην Ελλάδα. Ο Μάθιου Πέρι υποδυόταν τον Chandler Bing από το 1994 έως και το 2004.

Ακολουθούν φωτογραφίες που δόθηκαν τώρα στη δημοσιότητα από το σπίτι του ηθοποιού:

Το 2006, συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική ταινία The Ron Clark Story, ενώ τον είδαμε και στη σειρά Studio 60 on the Sunset Strip. Εκτός από την τηλεόραση είχε συμμετάσχει και σε αρκετές ταινίες όπως στο Fools Rush In (1997), το The Whole Nine Yards (2000) και το 17 Again (2009). Το 2010, είχε δώσει τη φωνή του και στο γνωστό παιχνίδι Fallout: New Vegas.

Το 2011 δημιούργησε και έγραψε το σενάριο ενός σόου ονόματι Mr. Sunshine, ενώ έκανε και τη σειρά The Odd Couple.

Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ώρες, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.