Η Paramount έκοψε μια ολοκαίνουργια σειρά της

Μετά από μόλις 1 σεζόν
27 Οκτωβρίου 2023 00:56
Η Paramount έκοψε μια ολοκαίνουργια σειρά της

Αν σας άρεσε το Fatal Attraction, τότε σας έχουμε δυσάρεστα νέα, καθώς έγινε γνωστό ότι η Paramount Pictures έκοψε την καινούργια σειρά της που έπαιζε στο Paramount+.

Πρόκειται για ένα σόου που ήρθε από τους Alexandra Cunningham και Kevin J. Hynes που βασιζόταν στην κλασσική νουβέλα με την ίδια ονομασία. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι το project που είχε μέχρι στιγμής μόλις 1 σεζόν ακυρώθηκε.

Εκπρόσωπος του Paramount+ θέλησε να ευχαριστήσει ολόκληρη την ομάδα του Fatal Attraction, όπως είναι το cast, το συνεργείο και ολόκληρη την παραγωγή για την αφοσίωσή τους στο να ζωντανέψει αυτή η σειρά. Όσον αφορά το cast η Lizzy Caplan έπαιζε την Alex Forrest, ενώ έπαιξαν και οι Joshua Jackson, Amanda Peet, Alyssa Jirrels, Toby Huss, Reno Wilson, Brian Goodman, Wanda De Jesus, Jessica Harper και Toks Olagundoye.

Για την ιστορία, το Fatal Attraction γνωστό και ως Ολέθρια Σχέση στην Ελλάδα ήταν και ταινία, που έπαιξε στους κινηματογράφους το 1987 και είχε πρωταγωνιστές τους Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer, Ellen Hamilton Latzen, Meg Mundy και Tom Brennan.

Παράλληλα, η Paramount έκοψε και το Rabbit Hole, το οποίο επίσης έπαιζε στην streaming υπηρεσία της και είχε κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά και είχε λάβει αρκετά θετικές εντυπώσεις.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Paramount έχει κόψει πολλές σειρές της από την αρχή της χρονιάς όπως είναι τα Real World: Homecoming, The Twilight Zone, Interrogation, Coyote, No Activity, Guilty Party και The Harper House, ενώ τον Ιούνιο έκοψε και το Star Trek: Prodigy, μαζί με τα Grease: Rise of the Pink Ladies, Queen of the Universe και The Game. Πριν από λίγες μέρες δεν ανανέωσε και το iCarly.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.