American Horror Stories: Η 3η σεζόν αποκαλύπτεται και έχει θεματολογία το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σύντομα από το Hulu
17 Οκτωβρίου 2023 15:32
American Horror Stories: Η 3η σεζόν αποκαλύπτεται και έχει θεματολογία το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Το FX Networks σε συνεργασία με το Hulu έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για την 3η σεζόν του American Horror Stories, το οποίο ονομάζει αυτή τη φορά American Horror Stories: Huluween Event. Ναι, η νέα σεζόν που θα αποτελείται από 4 διαφορετικά επεισόδια, πρόκειται να επικεντρωθεί στο Halloween.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το American Horror Stories είναι η spinoff σειρά του American Horror Story και έρχεται από τους ίδιους δημιουργούς, τον Ryan Murphy και τον Brad Falchuk. Επίσης, αυτή η σειρά δεν ακολουθεί την ίδια ιστορία σε κάθε επεισόδιο, αντ’ αυτού, το κάθε επεισόδιο είναι ξεχωριστό και λέει διαφορετική ιστορία.

Στα νέα επεισόδια βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα του Χόλιγουντ και όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου θα έχουν τη θεματική του Halloween και φυσικά ένα και μόνο σκοπό: να σας κατατρομάξουν.

Το American Horror Stories είναι το spin-off της βραβευμένης σειράς τρόμου, American Horror Story και στην 1η σεζόν είδαμε να παίζουν μεταξύ άλλων οι εξής ηθοποιοί: Sierra McCormick, Paris Jackson, Merrin Dungey, Selena Sloan, Ashley Martin Carter, Valerie Loo, Devyn LaBella και Troy Castaneda.

Η 3η σεζόν του American Horror Stories θα ξεκινήσει να «στριμάρει» στο Hulu στις 26 Οκτωβρίου και κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει και στο ελληνικό Disney+ την ίδια ημέρα. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.