Η σειρά της Apple με τον Godzilla δείχνει επική στο νέο trailer της

Πρεμιέρα αυτόν τον Νοέμβριο
14 Οκτωβρίου 2023 13:05
Η σειρά της Apple με τον Godzilla δείχνει επική στο νέο trailer της

Η Apple κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο trailer για τη μεγάλη σειρά του Godzilla, η οποία θα έρθει με την ονομασία Monarch: Legacy of Monsters. Πρόκειται για ένα spinoff με πρωταγωνιστή τον Kurt Russell και τον Waytt Russell, ενώ τα γεγονότα του σόου διαδραματίζονται σε τρεις διαφορετικές γενιές που σχετίζονται κάπως με αυτό το τεράστιο τέρας.

Το νέο επίσημο trailer έχει διάρκεια τα 2 λεπτά σχεδόν και θέλει να σας βάλει στο κλίμα της σειράς, το οποίο είναι αρκετά “γκρίζο” και μουντό, ενώ δε λείπουν και τα κινηματογραφικά σκηνικά με κτίρια να διαλύονται και στο τέλος με την εμφάνισή του ίδιου του Godzilla.

Το Legacy of the Monsters θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία μιας οικογένειας που έχει μια μεγάλη ιστορία όσον αφορά το τεράστιο τέρας και ανακαλύπτει πως σχετίζεται με τη μυστική οργάνωση Monarch. Οι Russell και Russell υποδύονται τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετική ηλικία, έναν αξιωματικό ονόματι Lee Shaw.

Η επίσημη πλοκή αναφέρει: “Μετά την τεράστια μάχη μεταξύ Godzilla και Titans που ισοπέδωσε το San Francisco, το Monarch: Legacy of Monsters ακολουθεί δύο αδέρφια που βαδίζουν στα βήματα του πατέρα τους για να ανακαλύψουν τη σύνδεση μεταξύ της οικογένειάς τους με τη μυστική οργάνωση Monarch. Το δραματικό έπος – που εκτείνεται σε τρεις γενιές – αποκαλύπτει θαμμένα μυστικά και τους τρόπους με τους οποίους τα επικά γεγονότα που συντρίβουν τη γη μπορούν να αντηχούν στη ζωή μας”.

Στην spinoff σειρά του Godzilla παίζουν και οι Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett και Elisa Lasowski.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Matt Fraction και Chris Black, οι οποίοι θα βρίσκονται και στην παραγωγή μαζί με τον Matt Shakman, ο οποίος θα καθίσει και στη σκηνοθετική καρέκλα για δύο από τα δέκα συνολικά επεισόδια.

Το Monarch: Legacy of Monsters θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 17 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το νέο επικό διαστάσεων trailer παρακάτω.