For All Mankind: Κυκλοφόρησε το trailer για την 4η σεζόν της sci-fi σειράς της Apple

Πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο
13 Οκτωβρίου 2023 13:21
For All Mankind: Κυκλοφόρησε το trailer για την 4η σεζόν της sci-fi σειράς της Apple

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την πολυπόθητη 4η σεζόν του For All Mankind, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Νοεμβρίου. Για ακόμη μια φορά, η σειρά θα κάνει ένα time jump και πλέον αλλάζει χιλιετία, μιας και τα γεγονότα θα διαδραματιστούν στον 21ο αιώνα.

Προχωρώντας στη νέα χιλιετία και 8 χρόνια από την 3η σεζόν, το Happy Valley επεκτείνει γρήγορα το αποτύπωμά του στον Άρη μετατρέποντας πρώην εχθρούς σε συμμάχους. Τώρα βρισκόμαστε στο 2003, το επίκεντρο του διαστημικού προγράμματος έχει στραφεί πλέον στη σύλληψη και στην εξόρυξη εξαιρετικά πολύτιμων αστεροειδών που θα μπορούσαν να αλλάξουν τόσο το μέλλον της Γης, όσο και του Άρη. Ωστόσο,

Στην 4η σεζόν θα επιστρέψουν κανονικά στις θέσεις τους οι Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu and Coral Peña, Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern και Svetlana Efremova. Τα νέα επεισόδια θα είναι 10 στον αριθμό που θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιανουαρίου του 2024. Ναι, και εδώ, η Apple θα ακολουθήσει το εβδομαδιαίο μοντέλο.

Σε κάθε σεζόν, το For All Mankind μεταφέρει τους θεατές σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους, δίνοντάς τους μια διαφορετική ματιά στις συνέπειες και στις σύγκρουσες που προκύπτουν από διάφορες στιγμές εξερεύνησης του διαστήματος. Η 1η σεζόν διαδραματιζόταν στα ‘70s, η 2η στα ‘80s και η 3η στα ‘90s.

Η 4η σεζόν του For All Mankind θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 10 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.