Η νέα σειρά τρόμου του δημιουργού του The Haunting of Hill House παίζει από σήμερα στο Netflix

Έχει λάβει θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής
12 Οκτωβρίου 2023 22:17
Η νέα σειρά τρόμου του δημιουργού του The Haunting of Hill House παίζει από σήμερα στο Netflix

Από σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την ολοκαίνουργια δραματική σειρά τρόμου του Netflix και του Mike Flanagan, η οποία έρχεται με την ονομασία The Fall of the House of Usher. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Flanagan μάς έχει χαρίσει στο παρελθόν τα Gerald’s Game, The Haunting of Hill House, Midnight Mass και άλλες σειρές και ταινίες.

Το νέο project του γνωστού δημιουργού έχει ένα πολύ μεγάλο cast και μέχρι στιγμής έχει κλέψει τις εντυπώσεις με πολλούς να λένε ότι είναι από τις καλύτερες δημιουργίες του στην υπηρεσία. Το House of Usher ακολουθεί έναν αφηγητή που πηγαίνει στο σπίτι του Roderick Usher, που είναι παιδικός του φίλος, το οποίο σπίτι του είναι γεμάτο μυστήριο. 

Πρόκειται για μία σειρά που βασίζεται στα έργα του Έντγκαρ Άλαν Πόε, τα αδίστακτα αδέρφια Ρόντερικ και Μάντλιν Άσερ μετέτρεψαν τη Φαρμακευτική Φορτουνάτο σε μια αυτοκρατορία πλούτου, προνομίων και εξουσίας. Μυστικά του παρελθόντος όμως έρχονται στο φως, όταν οι κληρονόμοι της δυναστείας των Άσερ αρχίζουν να πεθαίνουν από τα χέρια μιας μυστηριώδους γυναίκας που είχαν γνωρίσει στα νιάτα τους.

Η σειρά έχει ένα πολύ μεγάλο cast και ανάμεσά τους θα δείτε και τον θρυλικό Mark Hamill (Star Wars), αλλά και τους Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor), Carl Lumbly (Doctor Sleep), Samantha Sloyan (Midnight Mass), Kate Siegel (Oculus), Henry Thomas (The Haunting of Hill House), T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Sauriyan Sapkota (The Midnight Club), Matt Biedel (Midnight Mass), Kyliegh Curran (Doctor Sleep), Paola Núñez (Bad Boys for Life), Zach Gilford (Midnight Mass), Katie Parker (The Haunting of Hill House), Michael Trucco (Midnight Mass) και Malcolm Goodwin (Reacher).

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής: Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν.

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Mike Flanagan αποχώρησε από το Netflix και έκλεισε μια τεράστια συμφωνία με την Amazon. Εκείνος πρόκειται να φέρει νέες σειρές και ταινίες στην υπηρεσία της Amazon, το Prime Video. Το The Fall of the House of Usher ήταν το τελευταίο project που είχαν συμφωνήσει οι Flanagan και Netflix.

Το The Fall of the House of Usher (Η Πτώση του Οίκου των Άσερ) έκανε πρεμιέρα σήμερα στο Netflix.