Αμέτρητα προβλήματα με το Daredevil: Born Again - Η Marvel θα το γυρίσει από την αρχή

Νέες πληροφορίες για το project
11 Οκτωβρίου 2023 19:06
Αμέτρητα προβλήματα με το Daredevil: Born Again - Η Marvel θα το γυρίσει από την αρχή

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν πολλές νέες πληροφορίες που αφορούν το Daredevil: Born Again των Marvel Studios, το οποίο όπως μαθαίνουμε τώρα έγινε reboot. Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter τα Marvel Studios βρίσκονται αυτό τον καιρό σε μία μεγάλη διαδικασία αναθεώρησης του project.

Η Marvel πάτησε το “reset” για να φτιάξει το Daredevil και πάλι από την αρχή, αφήνοντας πίσω της τους σεναριογράφους Chris Ord και Matt Corman, αφού η σειρά θα φτιαχτεί από την αρχή, για να μοιάζει περισσότερο με “παραδοσιακή τηλεόραση”.

Πιο συγκεκριμένα, τα γυρίσματα της σειράς των 18 επεισοδίων είχαν σταματήσει πριν από μερικούς μήνες, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και αφού εξέτασε η Marvel τα πλάνα που είχε στα χέρια της αποφάσισε ότι δε λειτουργούσαν όπως έπρεπε και έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες του reboot.

Σύμφωνα με την βερσιόν που είχαν δημιουργήσει οι Ord και Corman, οι οποίοι έγραψαν το σενάριο (δεν είναι όμως showrunners), στηρίχτηκε πολύ περισσότερο στο δράμα, με τη σειρά να φέρνει περισσότερο σε “Law and Order”, παρά με τη σειρά του Netflix που είχαν αγαπήσει τόσοι πολλοί.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, το στούντιο δε θέλει να ακυρώσει τελείως το σόου, αλλά να το φτιάξει και πάλι από την αρχή με άλλους σεναριογράφους, καθώς οι Ord και Corman θα λειτουργούν μόνο ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η Marvel δε θέλει να ακολουθήσει εδώ το κλασσικό μοντέλο Limited Series όπως είναι παραδείγματος χάρη το Loki, αλλά μία σειρά τύπου σίριαλ για να λειτουργεί καλύτερα υπό αυτή τη μορφή.

Προς το παρόν αυτές είναι οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για το Daredevil: Born Again, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά χρόνια μακριά μας. Η Marvel πρέπει πλέον να βρει νέους showrunners, καθώς και σεναριογράφους για να γράψουν και πάλι από την αρχή το project