Young Sheldon: Σύντομα θα μπορείτε να δείτε την spin-off σειρά του The Big Bang Theory στο Netflix

Το prequel έρχεται στην Ελλάδα
10 Οκτωβρίου 2023 09:21
Young Sheldon: Σύντομα θα μπορείτε να δείτε την spin-off σειρά του The Big Bang Theory στο Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε μέσα από την κατηγορία “New & Hot” ότι θα φέρει πολύ σύντομα την spin-off prequel σειρά του The Big Bang Theory στην πλατφόρμα του. Ο λόγος γίνεται για το Young Sheldon, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 στο CBS και μετράει 128 επεισόδια.

Το σόου θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε πολύ σύντομα, αλλά αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας. Το Netflix αναφέρει στην εφαρμογή ότι θα καταφθάσει “σύντομα”.

Το Young Sheldon είναι ένα αμερικάνικο sitcom που δημιουργήθηκε από τους Chuck Lorre και Steven Molaro και λαμβάνει χώρα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές των ‘90s και επικεντρώνεται στον νεαρό Sheldon που μεγαλώνει με την οικογένειά του στο Τέξας.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Σ’ αυτό το spin-off του The Big Bang Theory, ο πανέξυπνος αλλά ιδιόρρυθμος 9χρονος Sheldon Cooper πηγαίνει στο λύκειο όπου εντυπωσιάζει τους πάντες με το μυαλό του.

Ο Iain Armitage υποδύεται τον εμβληματικό χαρακτήρα, ενώ πλάι του παίζουν και οι Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord και Annie Potts. Στο σόου βρίσκεται και ο Jim Parsons, ο οποίος έπαιξε τον Sheldon στο The Big Bang Theory.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ιδέα για την prequel σειρά ήρθε τον Νοέμβριο του 2016 από τον ίδιο τον Parsons, όπου λίγους μήνες μετά μαζί με τους παραγωγούς του The Big Bang Theory ξεκίνησαν την ανάπτυξή της, με το πρώτο επεισόδιο να καταφθάνει τον Σεπτέμβριο του 2017.

Το Young Sheldon έρχεται σύντομα στο Netflix.