Το Netflix κάνει άνοιγμα στο…τζόγο με επίσημο Squid Game κουλοχέρη!

Βέβαια το αν θα είστε ο τυχερός είναι αμφίβολο…
06 Οκτωβρίου 2023 23:31
Το Netflix κάνει άνοιγμα στο…τζόγο με επίσημο Squid Game κουλοχέρη!

Κι όμως είναι αλήθεια, το Netflix κάνει και επίσημα την πρώτη του κίνηση στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών, δίνοντας το πράσινο φως για τη χρήση του ονόματος και των χαρακτήρων του Squid Game σε πλήρως αδειοδοτημένο κουλοχέρη!

Συγκεκριμένα, ένα νέο επίσημο τυχερό παιχνίδι θα κατασκευαστεί από τη γνωστή εταιρία του κλάδου Light & Wonder, με έδρα το Λας Βέγκας, η οποία προηγουμένως ήταν γνωστή ως Scientific Games. Ο Squid Game κουλοχέρης θα ενσωματώνει διάφορα από τα χαρακτηριστικά μίνι-παιχνίδια της τηλεοπτικής σειρά, όπως το Red Light, Green Light και το Tug of War. Μάλιστα, η Light & Wonder σκοπεύει να λανσάρει και μια ψηφιακή εκδοχή του εν λόγω κουλοχέρη, με επιπλέον γύρους εμπνευσμένους από τη σειρά.

Ο Squid Game κουλοχέρης θα γίνει διαθέσιμος στα καζίνο μέχρι το 2024, αξιοποιώντας τη μεγάλων διαστάσεων Horizon καμπίνα της Light & Wonder, η οποία διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη 75 ιντσών που αποτελείται από 600.000 micro-LED pixels. Για να βάλει περισσότερο τον παίχτη στο παιχνίδι, ο κουλοχέρης θα διαθέτει επίσης μια οθόνη αφής 27 ιντσών που θα συμπληρώνεται από έναν φορτιστή κινητού και τα κουμπιά του παιχνιδιού.

Φυσικά, η επιλογή του Squid Game από το Netflix για την πρώτη του κίνηση στον εν λόγω κλάδο δεν είναι τυχαία, αφού το άλλο θέμα της σειράς σίγουρα ταιριάζει. Γενικότερα, ο streaming γίγαντας έχει μεγάλα πλάνα για το franchise, αφού ταυτόχρονα με τον κουλοχέρη ετοιμάζει και ένα κανονικό ριάλιτι, το "Squid Game: The Challenge", που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου και οι διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα, στα σκαριά βρίσκεται και η δεύτερη σεζόν, ενώ το Netflix θα στήσει και μια εμπειρία για τους επισκέπτες του Λος Άντζελες, το Squid Game: The Trials, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 Δεκεμβρίου.